2026.03.09 10:16 Son Güncellenme: 2026.03.09 10:17 - BURSA
Bursa'da Ramazan ayı boyunca gece saatlerinde trafik denetimleri sürüyor. Mudanya'da yapılan uygulamada 71 kişi ve araç kontrol edildi.
Bursa'da Ramazan ayı boyunca trafik güvenliğini sağlamak amacıyla gece saatlerinde gerçekleştirilen denetimler aralıksız devam ediyor. Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin farklı noktalarında uygulama yaptı.
Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde sürücüler ve araçlarda bulunan kişiler detaylı kontrolden geçirildi. Gece saatlerinde yapılan uygulamada toplam 71 kişi ve araçları denetlendi.

Denetimlerde sürücülere alkol testi uygulanırken, araçlarda bulunan yolcuların da Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları yapıldı.
Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen kontrollerde herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığı öğrenildi.
Yetkililer, Ramazan ayında özellikle gece saatlerinde artan araç trafiğine dikkat çekerek, Mudanya'da trafik güvenliğini sağlamak ve huzurlu bir trafik ortamı oluşturmak amacıyla denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Ayrıca sürücülere emniyet kemeri kullanmaları, hız kurallarına uymaları ve alkollü araç kullanmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu.