Bursa
Parçalı Bulutlu
17.7°
Gündem Bursa

Bursa'da Berberden Yaratıcı Fikir: Motosiklet Koltuk Oldu

2026.04.20 11:10 Son Güncellenme: 2026.04.20 11:51 - BURSA

Bursa'nın İznik ilçesinde bir berber, modifiye ettiği motosikleti berber koltuğuna dönüştürerek hem müşterilerin hem de gençlerin ilgisini çeken sıra dışı bir tasarıma imza attı.

Bursa'da Berberden Yaratıcı Fikir: Motosiklet Koltuk Oldu


Murat Sefa Çakır isimli genç berber, motosiklet tutkusunu mesleğiyle birleştirerek iş yerinde dikkat çekici bir konsept oluşturdu. Modifiye edilen motosiklet, berber koltuğu haline getirilerek dükkâna yerleştirildi.

Yaklaşık 10 yıldır berberlik yaptığını söyleyen Çakır, hem motosiklet sürmeyi hem de modifiye etmeyi sevdiğini belirterek fikrin aniden ortaya çıktığını ifade etti. Tasarım, özellikle genç müşterilerin yoğun ilgisini çekti.

İş yerinde sergilenen motosiklet koltuk, kısa sürede çevrede konuşulan bir detay haline gelirken, Çakır bu konsepti sürdürmeyi planladığını söyledi. Böylece müşterilere klasik berber deneyiminin dışında farklı bir ortam sunuluyor.