Bursa
Çok Bulutlu
17.4°
Gündem Bursa

Bursa'da başı hava filtresine sıkışan gebe köpeği itfaiye kurtardı

2026.05.09 08:37 Son Güncellenme: 2026.05.09 08:37 - BURSA

Bursa'da başını iş makinesine ait hava filtresine sıkıştıran gebe sokak köpeği, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen köpek daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Bursa'da başı hava filtresine sıkışan gebe köpeği itfaiye kurtardı

Olay, Bursa'nın İnegöl ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi 1. Metal Sokak'ta meydana geldi. Sokakta dolaşan gebe bir köpek, yerde bulunan iş makinesine ait hava filtresinin içine başını soktu.

Bir süre sonra başını filtreden çıkaramayan köpeği fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, köpeğe zarar vermemek için dikkatli bir çalışma yürüttü.

Ekiplerin müdahalesiyle sıkıştığı hava filtresinden kurtarılan köpeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gebe köpek, kurtarılmasının ardından bölgeden uzaklaştı.