Bir sabah ansızın başkan gelebilir

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şehir genelindeki merkez ve kırsal mahallelere habersizce yaptığı ziyaretlerde, belediye adına incelemelerde bulunuyor.

BURSA, 21 Ekim 2021 Perşembe, 12:01
Bir sabah ansızın başkan gelebilir

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, şehir genelindeki merkez ve kırsal mahallelere habersizce yaptığı ziyaretlerde, belediye adına incelemelerde bulunuyor.
Sabah saatleri ve gece gerçekleşen ziyaretlerde, makam aracı olmadan tek başına incelemeye çıkan Başkan Özkan, bir yandan yürüyüş yapıp insanları spora teşvik ediyor, diğer yandan sokakları geziyor. Özkan ile karşılaşan mahalle sakinleri de görüş ve önerilerini birebir söyleme ve yerinde anlatma imkânı buluyor.
'Mobil başkan' unvanıyla ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, merkez ve kırsal mahallelere habersizce ziyaretler yapıyor. Makam aracı olmadan tek başına incelemeye çıkan Ali Özkan, bir yandan yürüyüş yapıp insanları spora teşvik ediyor, diğer yandan da sokakları geziyor. Kırsal mahallelerde önce mahalleleri karış karış gezen Özkan, sonrasında kıraathaneye uğrayarak, mahalle sâkinleri ile istişarelerde bulunuyor.
Özkan ile karşılaşan mahalle sakinleri sıkıntı ve taleplerini anlatma imkânı buluyor.
Belediye Başkanı Ali Özkan'ın, merkez ve 64 kırsal mahallede gerçekleştirdiği ziyaretler, mahalle sakinleri ve muhtarlar tarafından da yoğun ilgi görüyor. Özkan yaptığı açıklamada, "Merkez ve kırsal mahallelerimize kimseye haber vermeden gidip incelemelerde bulunuyorum. Bu ziyaretlerde hem belediye hizmetlerini teftiş ediyor, hem de vatandaşın şikâyet ve taleplerini dinliyorum. Gözümüze çarpan eksikleri tespit ediyorum. Vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Haberi olunca muhtarlarımız ve köy temsilcileri de aramıza katılıyor. Vatandaşlarımız da bu işten çok memnun. Habersiz bir şekilde bizleri karşılarında görünce mutlu oluyorlar, taleplerini ilk ağızdan dile getiriyorlar. Eksiklikleri hep beraber konuşup, ilgili birimlere veriyoruz" dedi.

BURSA
Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
Osmangazili muhtarlar, mazbatalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Kaymakam...
DÜNYA
Gazze'de can kaybı 33 bin 797'ye yükseldi
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayı...
BURSA
Otomobilin çarptığı yaşlı adam yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu y...
BURSA
Başkan Bozbey: "5 yıl içerisinde alt yapısını tamamlamadığımız bölge kalmayacak"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel ...
BURSA
Bursa'da otomobilin çarptığı bisikletli kız yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir otomobil, bisikletli genç kıza çarptı. Sağlık ekiplerince hastaney...
BURSA
Bursa'da çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet çalan hırsız yakalandı
Bursa'nın Karacabey ilçesinin Eskisarıbey Mahallesi'nde bayramın ikinci günü yaşanan motosiklet h...