Bursa
Çok Bulutlu
17.2°
Gündem Bursa

Başkan Mestan yapılandırma gayretinde

2019.08.23 10:54 Son Güncellenme: 2019.08.23 10:54 - BURSASPOR

Transfer tahtasını açtırmak için Ankara'da bulunan Mesut Mestan vergi borcunun yapılandırılması için dün birçok kurumla görüşme yaptı.

Başkan Mestan yapılandırma gayretinde

Bursaspor, transfer tahtasını açabilmek için oyunculara ödemesi gereken paraları hesaplarına yatırdı. Yeşil-beyazlı takımın önündeki tek engel şu anda vergi borcu olurken, bunun da yapılandırılmasıyla sorunun bir kaç gün içerisinde çözüme kavuşması bekleniyor. Yönetimin Umut Meraş'ın Le Havre satışından kaynaklanan 1.3 milyon Euro bonservis elde edilen gelirle ödemeleri gerçekleştirdiği ifade edildi.

Vergi borcu için Ankara'da bulunan Başkan Mesut Mestan borcun yapılandırılması için birçok kurumla görüşme yaptığı öğrenildi. Mestan'ın yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi. 

Kaynak: Olay