Her şey para mı?

Samet Çayır 01 Ağustos 2018 Çarşamba, 20:04

Volkan Şen... Bursaspor'un şampiyonlarından biri. Gitti, geldi, sonra bir daha gitti. 9.5 milyon euro kazandırdı. Fenerbahçe'ye gittikten sonraki tavırları tartışılır, tartışılacaktır da. Fakat sanırım emekli olana kadar, her transfer döneminde adı geçmeye devam edecek.

Konyaspor'da oynadıktan sonra henüz kendisine kulüp bulabilmiş değil. Duyduğuma göre Bursaspor için birkaç yere haber göndermiş, fakat Samet Aybaba bu işe sıcak bakmamış. Her işin bir usulü vardır, Volkan da bana göre daha doğru bir yol tutabilirdi bu süreçte. Önce kulübe gelseydin, 'Burası benim yuvam, son sözleşmemi burada yapmak istiyorum' deseydin. Bir sembol olarak hem de bir samimiyet göstergesi olarak 'Aylık 1963 lira maaşa oynarım, geri kalan maaşın hepsini maç başına bölün. Benim için para artık çok önemli değil' deseydin, inan ne yönetim ne de hoca, seni mağdur etmezdi. Çünkü bu kulüp bugüne kadar, samimi davranan kimseyi mağdur etmedi.

Bu şekilde bir transfer, en azından bundan sonraki çocuklar için bir örnek olurdu. 

FORVETE KİM GELECEK?

Transferde sıcak saatlerin yaşandığı malum. İlk olarak gideceklere veya gitme ihtimali olanlardan bahsedeyim. Titi için Göztepe ile anlaşma sağlandı. Bonservis bedeli de 800-850 bin euro. Titi'nin alternatifinin Hırvat veya Danimarkalı bir stoper olacağı da belirtiliyor. Aziz Behich için de teklifler var, yönetim sağlıklı ve tatmin edici bir resmi teklif gelirse sıcak bakabilir. Cisse transferinde ise yönetim, pazarlıkları sürdürüyor. Oyuncunun talep ettiği ile kulübün önerdiği arasında ufak bir fark var. Son olarak az önce bahsettiğim Volkan Şen için henüz yeşil ışık yakan yok. 

Ama bunların hepsi bugün için; çünkü yarın için neler olacağı bilinmez.