'Yıldırım' hizmetler 64 ülkede 8 milyon kişiye ulaştı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin vatandaşların sorularını cevapladığı 'Sorun Çözelim' programı başta olmak üzere, belediyenin Web Tv üzerinden gerçekleştirdiği açılış, konser, söyleşi, ramazan faaliyetleri, spor karşılaşmaları gibi 8 bin 745 dakikalık yayınlar 2 milyon 252 bin 396 kişi tarafından izlendi. 

BURSA, 10 Temmuz 2018 Salı, 12:04
'Yıldırım' hizmetler 64 ülkede 8 milyon kişiye ulaştı

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Yıldırım Belediyesi, hayata geçirdiği uygulamalarla fark oluşturuyor. 'Mobil Uygulama', 'Çözüm Merkezi', 'Yıldırım Web TV' gibi uygulamaların ardından hayata geçirilen ve Facebook, Twitter, Youtube, Dailymotion gibi sosyal paylaşım platformlarının yanı sıra Yıldırım Web TV'den gerçekleştirilen canlı yayınlar dünyanın 64 ülkesinden 2 milyon 252 bin 396 kişiye ulaşarak erişilmesi zor bir izleyici kitlesi yakaladı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin vatandaşların sorularını yanıtladığı 'Sorun Çözelim' programı başta olmak üzere, Resul Dindar, Yusuf Güney, Dursun Ali Erzincanlı konserleri, Memleket Meselesi, Mete Yarar, Süleyman Özışık, Alişan Kapaklıkaya söyleşileri ile 3. Yıl Lansmanı ve 16. Kadırga Şenlikleri En Uzun Horon rekoru denemesi ortalama 30 bin izlenmeye ulaşırken, 8 bin 745 dakikalık yayınlarla 8 milyon 213 bin 213 bin 251 kişiye erişildi. 


Yıldırım'ı büyük bir aile olarak değerlendirdiklerini ve bu ailenin bütün fertlerinin yönetimin içerisinde faal olarak yer almasını istediklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Göreve geldiğimiz gün hemşehrilerimize Yıldırım'ın sakini değil sahibi olun çağrısında bulunduk. Bu çerçevede Yıldırımlıları yönetime dahil etmek için projeler uygulamaya koyuyoruz. Bu kapsamda teknolojik fırsatları da en iyi şekilde değerlendirmek adına başlattığımız 'Sorun Çözelim' programımızla yüz binlerce insanımıza ulaştık. Öte yandan belediye hizmetlerimizi hemşehrilerimize iletmek adına sosyal medya platformları ve Yıldırım Web Tv üzerinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayınlarla milyonlara dokunduk. Açılışlarımız, konserlerimiz, söyleşilerimiz ve birbirinden önemli ismi konuk ettiğimiz kültürel ve sosyal içerikli programlarımızı Yıldırımlıların cebine, evine taşıdık. Gelişen teknolojiyi yakından takip eden bir yerel yönetim olarak vatandaşlarımıza ulaşmanın en kısa yollarını hayata geçiriyoruz" diye konuştu. 

BURSA
Karacabey Boğazı'nda deniz suyu kalitesi artacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı'ndaki su kalitesinin artırılma...
DÜNYA
Mescid-i Aksa'da cuma namazında 125 bin Müslüman saf tuttu
İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürürken, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki Filistinli...
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...