Yılbaşı kutlamak yasaklandı!

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Huzur Toplantısı'nda konuşan İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, yılbaşı tedbirleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek" dedi.

GÜNDEM, 20 Aralık 2017 Çarşamba, 15:12
Yılbaşı kutlamak yasaklandı!

İstanbul Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından polis ve halk arasındaki ilişkileri geliştirmek, vatandaşların sorunlarına yerinde çözüm bulabilmek amacıyla Beyoğlu'nda bir otelde 'Huzur Toplantısı' gerçekleştirildi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç'ın sunum yaptığı toplantıya mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yılbaşında gerçekleşen kutlamalarda alınacak tedbirlere değinen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, "Bu yılın huzur toplantısını gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Yeni yıl öncesinde geçen yıla nazaran eksiklerimizi tamamladığımız konuları ve aynı zamanda yaptığımız bazı başarılı çalışmaları vatandaşla karşılıklı olarak münazara ederek sunma şansını yakaladık. Gayet de başarılı geçti. Geçen yıl bizim için her ne kadar başarılı olsa da getiri olarak diğer yıllara nazaran daha olumlu sonuçlar aldığımız bir yıldı. Önümüzdeki dönem içinde yılbaşı tedbirleriyle alakalı çalışmalarımız olacak. Geçen yıl aldığımız tedbirlerin bir üstüne gerek ilçe gerekse il bazında alacağız. Kazasız belasız vatandaşlarımızın yeni yıl kutlamalarını icra edip 2018 yılına sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde girmeleri en büyük temennimiz" dedi.

"Yılbaşı tedbirleri iki katına çıkarıldı"

Kılıç, yeni yılın yaklaşmasıyla tedbirlerinin iki katına çıkarıldığını, bu yıl diğer yıllara oranla daha üst seviyede tedbirler alındığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yılbaşı tedbirleri üst seviyede olacak. Geçtiğimiz yıl Reina saldırganının önce Taksim'de görüntü çekip daha sonra tedbirleri görünce başka yere yönlenmesi nedeniyle tedbirleri iki katına çıkaracağız. Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı'na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı'ndan girişlerde önlemler alınacak. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız."

"Bekçilerle alakalı çok sağlıklı ve güzel geri dönüşümler var"

Bekçiler hakkında vatandaşlardan olumlu tepkiler geldiğini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Kılıç, "Sadece Beyoğlu değil İstanbul genelinde her yerde tuttu. Özellikle vatandaştan bekçilerle alakalı çok sağlıklı ve güzel geri dönüşümler var. İlk göreve başlayan arkadaşlarla alakalı ayrıca bir daha mülakatları yapılmak suretiyle ikinci gruplar önümüzdeki 3-4 ay içerisinde tekrar göreve çıkacak. Geceleri sokaklar daha güvenli, daha huzurlu ve daha sıkıntısız olacağına inanıyoruz" diye konuştu. 

GÜNDEM
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
DÜNYA
Wizz Air, insan dışkısından üretilen jet yakıtı için 1 milyar dolarlık anlaşma imzaladı
Macar havayolu şirketi Wizz Air, insan dışkısından üretilen sürdürülebilir jet yakıtı satın almak...
EKONOMİ
Tarım ve balıkçılık sektöründe üreticiye destek başvuruları başladı
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), IPARD III. Dönemi 1. Başvuru Çağrı İlanı içi...
BURSA
Bursalılar türkülerle coştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nisan ayı solo ...
EKONOMİ
Merkez Bankası'nın toplam rezervleri arttı
Merkez Bankası toplam rezervleri 5 Nisan ile biten haftada 3 milyar 745 milyon milyon dolar arttı.
BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder: "Hata lüksümüz yok"
Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Galip Sakder, 25 Nisan Perşembe günü yapılacak olan Divan Kurulu T...