Volkan Demirel'e büyük şok!

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde futbolcu Volkan Demirel'e cep telefonu fırlatan sanık ilk duruşmada ifade vererek, "Telefonu Volkan'ı hedef alıp atmadım. Pişmanım" dedi. Mahkeme sanığın seyirden men cezasını kaldırırken, duruşmaya mazeretsiz olarak katılmayan Volkan Demirel hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

SPOR, 20 Eylül 2017 Çarşamba, 20:00
Volkan Demirel'e büyük şok!

Süper Lig'de 23 Nisan 2017'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sarı-lacivertlilerin kalecisi Volkan Demirel'e kale arkasından telefon fırlatan sanığın yargılanmasına başlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya şikayetçi Volkan Demirel ve avukatı katılmadı. Sanık Aliasker V. ise avukatıyla birlikte salonda hazır bulundu.
Kimlik tespitinde kuaförlük yaptığını belirten sanık Aliasker V., savunmasında derbiye yeğenleriyle birlikte gittiğini ve kale arkasında bulunduğu söyledi. Tel örgülerle arasında 3-4 metre mesafe olduğunu kaydeden sanık, "Bu esnada yeğenimin oyun için bulundurduğu ve benim yanımda bulunan telefonu hedef gözetmeksizin Fenerbahçe ceza sahasına doğru fırlattım. Telefonun Volkan Demirel'e isabet ettiğini görmedim. Pazartesi günü iş yerimde öğrendim. Pişmanım, beraatimi istiyorum" dedi.
Soruşturma aşamasında alınan ilk ifadesinde, "Volkan Demirel'in tribünlere yönelik hareketlerinden dolayı galeyana kapılıp telefonu fırlattım" dediğini ancak durumun böyle olmadığını kaydeden sanık, "Ben telefonu Volkan'a fırlatmadım, hedef gözetmedim" şeklinde konuştu.
Ara kararını açıklayan mahkeme, sanığın duruşmalara katılma zorunluluğunu ve seyirden men tedbirini kaldırdı. Duruşma günü kendisine tebliğ edilen ancak mazeretsiz olarak duruşmaya katılmayan Volkan Demirel hakkında zorla getirme kararı çıkaran mahkeme, duruşma ileri bir tarihe bıraktı.

İddianameden
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Aliasker V.'nin sahaya kendisinin kişisel telefonu dışında kullanmadığı başka bir telefon soktuğu ve bu telefonu tribünden kaleci Volkan Demirel'e fırlattığı, telefonun Demirel'in bacağına isabet ettiği belirtilmişti. İddianamede cep telefonunun silahtan sayıldığını bilgisine yer verilirken, sanık hakkında 'Spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabakanın bozulması' ve 'silahla kasten yaralama' suçlarından 1,5 yıldan 5,5 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Ayrıca sanığa 1 yıl süreyle spor müsabakalarını seyirden men cezası verilmişti.

BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...
BURSA
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor!
İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenic...
SPOR
A Milli Kadın Hentbol Takımı, Karadağ ve Sırbistan maçı hazırlıklarına başladı
2024 Avrupa Hentbol Şampiyonası 6. Eleme Grubu'ndaki Karadağ ve Sırbistan maçlarına hazırlanan A ...
DÜNYA
Putin: "Ukrayna'ya verilen F-16'lar nerede olursa olsun meşru hedefimiz olacak"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın herhangi bir NATO ülkesine yönelik saldırı planı b...