Volkan Demirel'den küfür açıklaması!

Fenerbahçe'nin Kaptanı Volkan Demirel, Hasan Şaş'a küfür ettiği ile ilgili çıkan haberlerle alakalı, "Küfür etsem de buradan söylerim ama küfür etmedim" diye konuştu.

SPOR, 19 Nisan 2019 Cuma, 18:01
Volkan Demirel'den küfür açıklaması!

Bugün bazı yayın organlarında Galatasaray Futbol A Takım Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a dayandırılarak yapılan haberler üzerine Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel bir açıklama yaptı.
Fenerbahçe TV'ye konuşan Volkan Demirel, "Bu konuyla alakalı gündemi meşgul ettiğim için kendi adıma özür diliyorum. Çünkü olayın üzerinden beş gün geçmiş, hala bu konular konuşuluyorsa demek ki anlayamadıkları, kavrayamadıkları bazı şeyler var. Ben tamamen bunun burada alınmış skorla alakalı olduğunu düşünüyorum. Çünkü biz sahada 9 kişiyken bize atılan bir gol var, daha sonra biz 10 kişiyken beraberliği yakaladığımız bir gol var. Neticesinde 1-1 bitti ve 20 senelik gelenek devam etti.

Fenerbahçe olarak bu geleneği devam ettirdiğimiz için mutluyuz. Bizi mutlu eden taraf bu, hiçbir şekilde beraberliğe falan sevindiğimiz yok. Ama bir geçmiş var ve bu devam ettiği için seviniyoruz. Aynı zamanda Hasan ağabey ile bir diyaloğum oldu. Ağabey diyorum çünkü kendisi de bunu belirtmiş, yaş olarak benden büyük. Sadece ona koskoca adam olduğunu, üçlü çektirmenin ne gereği olduğunu anlatmaya çalıştım. Taraftarın çağırıyordur, el sallar gidersin, sen futbolcu değil, hocasın. Yerini bilmesi lazım. Bunu bir kelimeyle ona anlatmaya çalıştım, o bunu küfür olarak algılamış.

Ben kesinlikle küfür etmedim. Küfür etsem de buradan söylerim ama küfür etmedim. Herkes doğruları bilsin. İnsanları böyle yönlendirmek, bu şekilde karalamak doğru bir şey değil. Daha üsluplu bir şekilde bazı şeyleri anlatmaya çalıştım. O bunu küfür olarak algılamış. Fazla da uzatmaya gerek yok, ben ne dediğimi biliyorum. İnsanlar da beni az çok tanıyorlar. Galatasaraylısı da, Fenerbahçelisi de, Beşiktaşlısı da bilir beni. Ben sadece doğrular bilinsin istedim" dedi.  

BURSA
Başkan Aktaş: "50 bin araçlık otopark yatırımı yapıyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşan şehir için çalışmalarını yeni dönemde de s...
SPOR
Mario Branco: "Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi"
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati te...
SAĞLIK
Bakan Işıkhan açıkladı: 47 ilaç geri ödeme listesine alındı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 47 ilacı...
BURSA
Bursa'da tütün çuvalına ağırlık yapsın diye peçete koydu, iki kardeşten dayak yedi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 ay önce ağırlık yapması için çuvalın içine peçete koyup tütün satışı...
BURSA
Bursa'da sokak köpeğinin sırtını süpürge ile temizleyen görevli yüzleri gülümsetti
Bursa'da bir temizlik görevlisi, yanına gelen sokak köpeğinin sırtını elindeki süpürge ile temizl...
SPOR
Ali Koç: "Gerekiyorsa da bir alt lige ineceğiz"
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, nisan ayında olağanüstü genel kurula gideceklerini belirterek,...