Vodafone Part önünde duygusal anlar! Şehitler için...

Vodafone Park'ta geçtiğimiz yıl yaşanan terör saldırısının 1. yılında, Beşiktaş Kulübü, şehitler için dua okutup lokma dağıttı. Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, terörle mücadelede camia olarak devletin yanında olduklarını söyledi.

GÜNDEM, 10 Aralık 2017 Pazar, 15:40
Vodafone Part önünde duygusal anlar! Şehitler için...

Beşiktaş, şehitleri unutmadı. Geçtiğimiz yıl Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Park'ta yaşanan bombalı saldırıda şehit olanlar için siyah-beyazlı kulüp dua okutup lokma dağıttı. Şehit olan Kartal Yuvası çalışanı Tunç Uncu'nun annesi Kadriye Uncu da anma törenine geldi ve Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle bir süre sohbet etti. Çebi, Kadriye Uncu'ya oğluyla gurur duyması gerektiğini belirterek, Beşiktaş camiası olarak her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Vodafone Park'ın altında bulunan Kartal Yuvası mağazası önünde dua okunurken, ardından lokma dağıtımı yapıldı.

Çebi: "Teröristler amaçlarına ulaşamayacak"
Lokma dağıtımından önce basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Bundan tam 1 yıl önce Bursaspor maçına müteakip, stadımızın hemen yanında, Türkiye'nin maruz kaldığı bir terör olayı yaşadık ve 46 şehit verdik. Bu şehitlerimizin içinde Beşiktaş camiasının içinden, emniyet mensubu olan Vefa müdürümüz ve Kartal Yuvası çalışanımız Tunç arkadaşımız da şehit oldu. Diğer şehit olan arkadaşlarımızın da, bugün şehit olmalarının yıl dönümünde dua edip lokma dağıtacağız. Ülkemizin başı sağolsun, şehitlerimizin de mekanı cennet olsun. Ailelerinin acılarının bizim acımız olduğunu, onların yalnız olmadığını ve bunları unutmayacağımızı hatırlatmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin içinde bulunduğu bu mücadelede devletimizin, milletimizin yanında olduğunu camiamız adına buradan açıklıyorum. Türkiye'yi yıldırmak isteyen teröristler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Yaptıkları terör olaylarıyla aslında milletimizi birleştirdiklerini de biliyoruz. Hiçbir zaman başarılı olamayacaklarını hissettirmek zorundayız. Teröristler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Türkiye Cumhuriyeti'nin teröre karşı mücadelesi devam edecektir ve biz de buna camia olarak destek vereceğiz. Tekrar başsağlığı diliyorum. Allah inşallah böyle şeyleri bizlere bir daha yaşatmaz. Biliyorum ki aileleri acılılar. Biz de sonuna kadar onlarla birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

BURSA
Contitech işçilerinden 'keyfi işten çıkarma' eylemi
Bir arkadaşlarının iş sözleşmesindeki müeyyideler yerine keyfi uygulama sonucu işten çıkarıldığın...
BURSA
Kafa kafaya çarpıştılar: 4 yaralı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kafa kafaya çarpışan 2 otomobilde 4 kişi yaralandı.
BURSA
NKT'nin çocuk oyunu 23 Nisan'da ücretsiz
Nilüfer Kent Tiyatrosu tarafından sahne taşınan 'O taraf bu taraf şu taraf' adlı çocuk oyunu 21-2...
BURSA
Bursa'da polis uyuşturucuya göz açtırmıyor
Bursa'da polisin şüphe üzerine durdurduğu araçta 13 paket halinde satışa hazır metamfetamin ele g...
DÜNYA
Elon Musk: "Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz"
Uzay taşımacılığı şirketi SpaceX'in CEO'su Elon Musk, İsrail'in İran'a gerçekleştirdiği saldırısı...
BURSA
Bursa'da "Aranan Şahıslara" şafak vakti operasyon: 113 şüpheli yakalandı! Deldiği duvardan kaçmay...
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği koordinesinde şafak...