Ve Bursa'da beklenen kart tanıtıldı

Bursa ekonomisinin çatı kuruluşu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 37 bin üyesine ayrıcalık kazandıran BTSOBİZ KART'ı tanıttı. BTSOBİZ KART, iletişim sektöründen eğitime, sağlıktan enerjiye, ulaşımdan konaklamaya kadar Bursa iş dünyası temsilcilerine 10 farklı sektörde 70'i aşkın firmanın ürün ve hizmetlerinden avantajlı şartlarda yararlanma fırsatı sunuyor. 

EKONOMİ, 04 Ağustos 2017 Cuma, 13:42
Ve Bursa'da beklenen kart tanıtıldı

BTSO, makro projelerden BTSOBİZ kapsamında Bursalı firmalara rekabet gücü kazandıran yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. BTSO, üyelerine iş hayatında ve alışverişlerinde büyük avantajlar sunan 'BTSOBİZ KART'ın tanıtımı odanın hizmet binasında gerçekleştirdi. BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa iş dünyası olarak BTSO liderliğinde Türkiye ekonomisine ivme kazandırmayı sürdürdüklerini söyledi. Bursa iş dünyası temsilcilerinin Türkiye ortalamasının üzerinde performans sergilediğini kaydeden Burkay, "Girişimci ruhu ile kentimiz ülkemize moral vermeye devam ediyor. 2017 yılının ilk 7 ayında Bursa'da kurulan şirket sayısı 2.400'ü aştı. Türkiye ortalamasının üzerinde seyreden bu performans, Bursa'mızın dinamik yapısını sergiliyor. Kentimizin sahip olduğu bu güç, Türkiye ekonomisine nasıl liderlik ettiğinin de somut bir örneğidir" dedi.


İbrahim Burkay, BTSO'nun 37 bin üyesiyle günü kurtaran değil, geleceğini bugünden planlayan bir Bursa için var gücüyle çalıştığını vurguladı. Burkay, "Hazırladığımız BTSOBİZ kart ile iletişim sektöründen eğitime, sağlıktan enerjiye, ulaşımdan konaklamaya kadar üyelerimize beklentilerini en yüksek düzeyde karşılayan 10 farklı sektörde 70'i aşkın firmanın ürün ve hizmetlerinden en avantajlı şartlarda yararlanma fırsatı sunuyoruz" diye konuştu.


BTSO Başkanı Burkay, BTSOBİZ KART'ın Bursa iş dünyasına dağıtımının başladığını söyledi. Üyelerin BTSOBİZ Kart'ın aktivasyonunu www.btso.biz uzantılı web sitesinden gerçekleştirerek anlaşmalı firmalardan indirimli alışveriş yapabileceklerini söyleyen Burkay, "Türkiye'nin en kapsamlı kampanyasına katkı sağlayan ve projede aktif olarak yer alan tüm firmalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rekabetçi, yenilikçi ve vizyoner bakış açısıyla firmalarımızı, kentimizi ve Türkiye'mizi geleceğe birlikte taşıyacağız. 'Güçlü Ekonomi Güçlü Türkiye' hedeflerini hep birlikte yakalayacağız" ifadelerini kullandı.


BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk da 128 yıllık köklü bir geçmişe sahip BTSO'nun her zaman üyelerinin yanında olduğunu belirterek, "Odamız Türkiye'de fark oluşturan projelere imza atmaya devam ediyor. Vizyoner çalışmalarından dolayı BTSO yönetim kurulu, meclis, komite ve konsey üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişimizden aldığımız güç ve yeni üyelerimizle birlikte heyecanla çalışmaya, üretmeye devam ederken, firmalarımıza da ayrıcalıklı hizmetler sunmayı sürdüreceğiz" dedi.

DÜNYA
Putin: "Ukrayna'ya verilen F-16'lar nerede olursa olsun meşru hedefimiz olacak"
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın herhangi bir NATO ülkesine yönelik saldırı planı b...
BURSA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'da
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa mitingi için bu kente geldi.
GÜNDEM
Irak ve Suriye'nin kuzeyi dâhil son bir haftada 38 terörist etkisiz hâle getirildi
Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil son bir haftada 38 teröristin etkisiz ha...
BURSA
Osmangazi zabıtasından pide gramajı denetimi
Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmangazi Bel...
BURSA
NOSAB'dan eşitlik politikası
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sağlamak ...
BURSA
Şadi Özdemir: Kentsel Dönüşüm Bölgesel yapılmalı
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, İMSİAD'ı ziyaret etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarını ...