Vahşi sevgiliye son mesaj!

Bursa'da ayrılmak istediği erkek arkadaşı tarafından seyir halindeki otomobilde yakılarak öldürülen genç kadının sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımı yürek burktu. Vahşi sevgiliye ders niteliğindeki mesajda talihsiz kadın, "Mesele sevmek değil azizim kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan" ifadelerine yer verdi.

BURSA, 28 Eylül 2018 Cuma, 12:31
Vahşi sevgiliye son mesaj!

Edinilen bilgiye göre olay, 5 gün önce merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 35 yaşındaki Şengül Vatansever bir süre birlikte olduğu erkek arkadaşı Ü.V.'den (30) ayrılmak istedi. Bunun üzerine Kütahya'da yaşayan Ü.V., sevgilisi Şengül Vatansever ile barışmak için Bursa'ya geldi. Şengül Vatansever'i aracına alan Ü.V. barışmak istediğini söyledi. Ancak reddedilince gözü dönen Ü.V. sevgilisinin üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Daha sonra Bursa - İzmir Yakın Çevre Yolu, Botanik Park Kavşağında otomobilini durduran Ü.V. yanan Vatansever'i üzerine montunu atarak söndürdü. Genç kadını yeniden arabaya alan Ü.V. tartışma devam edince Millet Mahallesi Çakmak Sokak üzerinde genç kadını yol ortasında indirip kaçtı. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından hemen bir battaniye ile üzeri örtülen Vatansever için sağlık ekiplerine de haber verildi. Vücudunda ağır yanıklar olan Vatansever, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Oradan da durumu ciddi olduğu için Darıca Farabi Devlet Hastanesi Yanık Ünitesi'ne sevk edilen Vatansever yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra otomobille kaçarken yaptığı kaza neticesi ağır yaralanan Ü.V. de Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Ders niteliğinde paylaşım 
Sevgilisi tarafından vahşice katledilen talihsiz kadının ölümünden bir ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım neredeyse başına gelecekleri biliyormuş dedirtti. Genç kadının adeta vahşi sevgilisine öğüt verircesine yaptığı ve "Mesele sevmek değil azizim kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan" ifadelerine yer verdiği paylaşım yürekleri burktu. 
2 çocuk annesi olduğu öğrenilen genç kadının eşinden bir süre önce ayrıldığı belirtildi. 

BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...
GÜNDEM
Cübbeli Ahmet'ten olay sözler: 'Bu iki partiye oy vermek caiz değil'
Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, son günlerde İsmailağa Cemaat...
BURSA
Başkan Aktaş: "Biz gençlerimize güveniyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gençlerin ...
BURSA
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programında bölg...
BURSA
Bursa'da arkadaşıyla konuşurken daldı, dükkana girdi
Bursa'da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana ...
EĞİTİM
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya sıralamalarında ilk 400'de y...