Turnuva başlıyor! Şampiyon Bursa geri dönüyor

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu Türkiye Lig'leri 7 Ekim 2017 günü Adana Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı Spor Salonu'nda başlayacak. İlk kez dört farklı lig, 128 takım ve 500'den fazla sporcu, aynı hafta aynı salonda liglere 'merhaba' diyecek.

SPOR, 04 Ekim 2017 Çarşamba, 10:36
Turnuva başlıyor! Şampiyon Bursa geri dönüyor

2017-2018 sezonu Masa Tenisi Türkiye Süper Ligi'nin yanı sıra, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig'in de erkeklerde ve bayanlarda ilk hafta maçlarının heyecanı yaşanacak.
Erkeklerde ve bayanlarda toplam 128 takımın mücadele edeceği Türkiye Lig'lerinin açılışı bir Masa Tenisi Festivaline dönüşecek. 7 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 09:30'da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, bayan maçları saat 10:00'da, erkek müsabakaları ise saat 12.00'de başlayacak. Adana etabında iki gün boyunca tüm liglerin ilk 5 hafta maçları oynanacak.

Son şampiyon Çukurova Üniversitesi
Geçtiğimiz sezon büyük çekişmeye sahne olan Erkekler Süper Ligi'nde final niteliği taşıyan sezonun son maçında Beşiktaş'ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Adana temsilcisi Çukurova Üniversitesi, 'Son şampiyon' sıfatıyla bu kez ev sahibi takım olarak ilk maçını Süper Ligin yeni takımı Bursaspor ile yapacak. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran, Türkiye Kupası birincisi Beşiktaş, ligin bir diğer yeni ekibi Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Süper Ligde 4 şampiyonluğu bulunan Fenerbahçe ise TED ile karşılaşacak.


Bayanlar Süper Ligi'nde ise geçen yıl ilk üç sırayı elde eden Bursa Büyükşehir, Ankara TİGEM ve Fenerbahçe yeni transferleri ile Süper Lig'in ilk etabında mücadele edecekler.

Basın toplantısı 6 Ekim Cuma günü
Türkiye Ligleri Açılış Etabı basın toplantısı, 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14:30'da Ziyapaşa Park Hotel'de yapılacak. Türkiye Ligleri hakkında bilgilerin verileceği basın toplantısına; Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Genel Koordinatör Tahsin Ergül, bu sezon Beşiktaş'a transfer olan Adanalı Milli sporcu Talha Yiğenler, Adana temsilcisi Çukurova Üniversitesi takımından milli sporcu Batuhan Zihni Şahin ve bu sezon Fenerbahçe'ye transfer olan Adanalı Milli sporcu Sibel Altınkaya katılacak.
Basın toplantısı sonunda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, Yüreğir Havutlu Köy İlkokulu'na masa tenisi masası ve malzemeleri hediye edecek.

BURSA
Alinur Aktaş'tan Mustafa Bozbey'e mal varlığını açıkla çağrısı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, katıldığı bir televizyon programında mal var...
BURSA
Bursa'da yaşayan 19 yaşındaki İsmail 3 gündür kayıp!
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor....
BURSA
Bursa'da domuz sürüsü şehir merkezine indi
Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş ...
EKONOMİ
Serbest piyasada döviz fiyatları
Dolar 32,3750 liradan, euro ise 34,9800 liradan güne başladı.
SPOR
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı belli oldu.
DÜNYA
Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 ...