Türkiye onları konuşuyor! Neden boşanıyorlar?

Dokuz yıldır evli olan Mustafa Sandal ve Emina Sandal'ın boşanacağı öne sürüldü.

MAGAZİN, 15 Aralık 2017 Cuma, 11:48
Türkiye onları konuşuyor! Neden boşanıyorlar?

Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal'ın boşanacağı iddia edildi. Mustafa Sandal, eşinden 'yaptığı müsrifliklerden dolayı boşanmak istediği ve beş aydır eve gitmediği' haberlerine tepki gösterdi. Evliliklerini değerlendirme aşamasında olduklarını söyleyen 47 yaşındaki şarkıcı, Twitter'dan açıklama yaptı. Sandal "Çocuklarımın annesi, kıymetlim Emina Sandal'la özel hayatımızın bize özel kalmasını istiyoruz. 'Para yüzünden' kavga ettiğimiz ve 'Emina'nın çocuklarını terk edeceği' iddiaları doğru değil" dedi. Sandal sözlerine şöyle devam etti: Bu denli uzun süreli her ilişkide olabileceği gibi bizim de zaman zaman çözme ihtiyacı duyduğumuz sorunlarımız olabiliyor. Biz bu süreçte sevgili eşimle, ailemiz ve çocuklarımız için en doğru kararı vereceğiz."

Instagram'dan, şarkıcıyla fotoğrafını paylaşan Emina Sandal ise, "Hakkımda çıkan iddialar külliyen yalan. Ben bir kadınım ve anneyim, herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir. Kimseyi ilgilendirmez" dedi. 35 yaşındaki şarkıcı Instagram'dan şu açıklamayı yaptı: Günlerdir hakkımda çıkan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten yıllardır Sırbistan'da kariyeri olan biriyim. Kariyerim uğruna Türkiye'yi ve çocuklarını terk edeceğim iddiaları doğru değildir... Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan'da çalışıyorum zaten uzun yıllardır işimden ötürü Türkiye ve yurtdışına gidip geliyorum. Türkiye'de ailemle yaşıyorum. Çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak ben de orada olmaya devam edeceğim. "Türkiye Cumhuriyeti'nin pasaportunu taşıyorum, iki vatanım var ve bununla gurur duyuyorum. Bugün tekrardan hakkımda çıkan "Para yüzünden kavga ettiler" söylentisi külliyen yalan. Benimle alakalı çoğu haberlerden biri gibi yalan! Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi ve yuvayı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu? Ne zaman suç olmaya başladı?"

Emine Sandal sözlerini şöyle devam ettirdi: "Merak ediyorum ki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak? Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım ama unutulmasın ki ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir... Kimseyi de ilgilendirmez. Aramızdaki tek muhabbet müzik, güzellik ve aşk olsun. Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz. Bari güzel şeyler yapalım. Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum ama bunu ilk ve son kez vurgulayacağım."

BURSA
Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
Osmangazili muhtarlar, mazbatalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Kaymakam...
DÜNYA
Gazze'de can kaybı 33 bin 797'ye yükseldi
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayı...
BURSA
Otomobilin çarptığı yaşlı adam yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu y...
BURSA
Başkan Bozbey: "5 yıl içerisinde alt yapısını tamamlamadığımız bölge kalmayacak"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel ...
BURSA
Bursa'da otomobilin çarptığı bisikletli kız yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir otomobil, bisikletli genç kıza çarptı. Sağlık ekiplerince hastaney...
BURSA
Bursa'da çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet çalan hırsız yakalandı
Bursa'nın Karacabey ilçesinin Eskisarıbey Mahallesi'nde bayramın ikinci günü yaşanan motosiklet h...