Tuna Tüner, aile dizimini anlattı

Bir televizyon dizisi ile popüler olan ve son zamanların en çok konuşulun konusu haline gelen aile diziminin Türkiye'deki tanınan isimlerinden Tuna Tüner, Atış Şirketler Grubu'nun yatırım ve eğlence festivali AtışFest'te aile dizim ile ilgili merak edilenleri anlattı.

MAGAZİN, 24 Ekim 2022 Pazartesi, 12:36
Tuna Tüner, aile dizimini anlattı

Türkiye'nin en büyük karma projesi DownTown ile inşaat ve perakende sektörünün dikkat çeken markalarından biri haline gelen Atış Şirketler Grubu, yatırımcılara yeni nesil yatırım fırsatları sunmaya devam ederken, AtışFest ile katılımcılara farklı deneyimler yaşatmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda Türkiye'nin önde gelen aile dizimi uygulayıcılarından olan ve aynı zamanda klinik psikolojinin de önemli temsilcilerinden Tuna Tüner, Zeytin Ağacı dizisinin ardından çok konuşulan aile dizimi ile ilgili merak edilenleri anlattı. AtışFest'te Tüner'in aile dizimi ile ilgili gerçekleştirdiği söyleşiye yoğun katılım gerçekleşirken, söyleşi sahnesinde konu ile ilgili örneklere de yer verildi.

Kuantum Drama-Aile Dizimi Uygulayıcısı konuşmacı Tuna Tüner, insan ruhu ve zihninin işleyişini konu alan söyleşisinde, köken aileden gelen etkilerden başlayarak, geçmiş kuşaklardaki kayıpların insan hayatı üzerindeki etkilerine değindi. İnsanın kendi öz benliğine ulaşabilmesinde bu tanımlamaları doğru yapabilmenin son derece önemli olduğunu söyleyen Tüner, insan kaderinde geçmişten gelen izlerin mutlak rol oynadığını ifade etti.



AİLE VİCDANI KADERİMİZİN ALTYAPISINI OLUŞTURUYOR

Tuna Tüner aile sistemi ile ilgili alt başlıklara değinerek, "Aile dizimi başarmanın ardındaki görülmez dinamiklerin neler olduğunu gösteriyor bizlere. Aile sisteminde olan ve süregelen yokluk, kıtlık, kayıp gibi durumların mevcut nesillerde nasıl çözülebileceği üzerine çalışıyoruz. Çünkü aile vicdanı, kaderimizin altyapısını oluşturuyor. Hayatın günden güne zorlandığı içinde bulunduğumuz son dönemlerde hem spirütüel sistemler hem de psikoloji altın çağını yaşıyor. Aile dizimi, hepimizin en merak ettiği şey olan özümüzü görebilmek ve ona varabilmek için önemli bir araç durumunda. Bu yüzden de son dönemlerde dizinin de oluşturduğu toplumsal farkındalığın ardından aile dizimi hepimizin gündemine oturdu" diye konuştu.

BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.
SİYASET
Dışişleri Bakanlığı: "(İsrail-İran) Tüm tarafları daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlar...
Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran olaylarına ilişkin, "Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol...
GÜNDEM
Aileler okula akın etti! 48 öğrenci tavuklu pilavdan zehirlendi
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye b...
BURSA
Bursa'da define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazda...