TOFAŞ'ın konuğu Trabzonspor

TOFAŞ Basketbol Takımı, normal sezonun son iç saha maçında yarın Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda oynanacak olan maç saat 20.30'da başlayacak.

SPOR, 09 Mayıs 2018 Çarşamba, 12:56
TOFAŞ'ın konuğu Trabzonspor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, 29. hafta mücadelesinde Trabzonspor'u konuk ediyor. Ligde geçtiğimiz hafta play-off'a ikinci sıradan girmeyi garantileyen ve Demir İnşaat Büyükçekmece karşısında aldığı galibiyetle moral depolayan mavi-yeşillier, normal sezonun son iç saha maçını da kazanarak taraftarını mutlu etmeyi hedefliyor. Bursa temsilcisinde sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Ivan Paunic dışında eksik oyuncu bulunmazken, Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Müsabakayı Serkan Emlek, İsmail Aydın ve Duhan Köyiçi hakem üçlüsü yönetecek. 

Trabzonspor ile 12. randevu 
TOFAŞ ile Trabzonspor lig tarihinde yarın 12. kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavili rakibiyle daha önce oynadığı 11 maçta 5 galibiyet alan Bursa ekibi, Karadeniz temsilcisine 6 maçta mağlup olurken, TOFAŞ Basketbol Takımı, ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı mücadeleyi de 91-83'lük skorla kaybetmişti. 
Ligin geride kalan 28 haftalık bölümünde 22 galibiyete imza atan TOFAŞ Basketbol Takımı, istatistiklere bakıldığında yüzde 41.62 ortalamasıyla "üç sayı" kategorisinde ve maç başı 7.8 ortalamasıyla "top çalma"da zirvede yer alırken, maç başı 20.4 asist ortalamasıyla da bu alanda ikinci sırada bulunuyor. Maç başı 84.3 sayı, 33.4 ribaunt ortalamasıyla oynayan Mavi Yeşilli takımda, 16.6 sayı ortalamasıyla Raymar Morgan ilk sırada, Tony Crocker 13.9 sayı ortalamasıyla ikinci ve Sammy Mejia da 13.8 sayı ortalamasıyla üçüncü sırada yer alıyor. 

Her bilet bir umut olacak 
2017-2018 sezonunun kalan bölümünde play-off maçları da dahil olmak üzere Bursa'da oynanacak karşılaşmalar için satılacak her bilet, otizmli çocukların basketbol hayalleri için bir umut olacak. TOFAŞ-Trabzonspor maçında satılacak biletlerden elde edilecek gelirlerin bir bölümü de Renk Otizm Vakfı ile birlikte kulüp tarafından önümüzdeki yıl oluşturulması planlanan Otizmli Çocuklar Basketbol Takımı'nın temellerini atacak. 
Bilet fiyatları şu şekilde: 

VIP 1 - 40 TL 
VIP 2 - 30 TL 
Çekme Tribün - 30 TL 
Normal Tribün - 15 TL 
Rakip Tribün - 15 TL 
Öğrenci Tribünü (105-106 No'lu tribünler) - 10 TL 

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...