Terzi çıraklığından protokol müdürlüğüne

Devletin hemen her kademesinden bir çok insanı o giydiriyor. Firmada 43 yıldır görev aldığını ileten Çoban, çırak olarak başladığı Sarar'da Protokol Müdürü olması hakkında "Benim pek örneğim yoktur, kolay bir olay değil" diyor

YAŞAM, 01 Aralık 2017 Cuma, 19:50
Terzi çıraklığından protokol müdürlüğüne

1944 Yılında kurulan firmanın konfeksiyonculuk faaliyetlerine başladğı 1970'li yıllarda Ardahan'dan gelerek çırak olarak başladığı firmada geçen zaman içerisinde Sarar Protokol Müdürü  olmayı başaran Alaattin Çoban başarısı için "Benim pek örneğim yoktur, kolay bir olay değil" diyor.

MAĞAZA SAYIMIZ AZALDI AMA MEMNUNUZ

Şuan 200'ün üzerinde mağazalarının olduğunu belirten Çoban: "Eskiden mağaza sayımız daha fazlaydı fakat markalaşmaya gidince illerde tek bir konsept belirlendi ve bu şekilde bir yapılanmaya gittik. Dağınık bir ürün yelpazesine sahip olmaktansa mağazalarımızda bütün ürünlerimizin pazarlanması hem şirket hem bütçe için daha faydalı bundan dolayı çok memnunuz" ifadelerini kullandı.

55 ÜLKE 5 KITADA HİZMET VERİYORUZ

Yurtdışı mağaza sayılarının da 200'e yakın olduğunu belirten Çoban,  "55 ülke 5 kıtada hizmet veriyoruz. Kimseye ihtiyaç duymadan işimize bakıyoruz biz kaliteli bir markayız ve kaliteyi en iyi şekilde takip ediyoruz." Diyerek firmasının iddiasını belirtti.

YERLİ MALI YURDUN MALI

2018'de Sarar'ın daha da büyümesini hedeflediklerini söyleyen Çoban yerli bir firma olduklarına vurgu yaparak "İnsanlarımız yerli malı yurdun malı diyorlar ve markamızı gerçekten çok seviyorlar, devlet büyüklerimizden tutun da şirket çalışanlarına kadar geniş bir kesime hitap ediyoruz tercih edildiğimiz zaman mutlu oluyor, birinin üzerinde ürünlerimizi görünce bizden biri diyoruz." Dedi

PROTOKOLDE ÖNEMLİ OLAN MANEVİYAT

Protokole hitap ederken ticari kısımdansa işin manevi yönünün iyi anlatılması gerektiğini, insanları mutlu etmenin işinin püf noktası olduğunu söyleyen Çoban: "Devletin hemen hemen bütün kademelerine birebir ulaşıp görüşüp Sarar'ı tercih etmelerini sağlıyoruz çünkü biz Anadoluyuz, Anadolu firmasıyız. En tepedekinden en aşağıdaki yöneticiye kadar ulaşarak bizi tercih etmesi için mücadele ediyor ve bu konuda da başarılı oluyoruz" ifadelerini kullandı.

BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.
SİYASET
Dışişleri Bakanlığı: "(İsrail-İran) Tüm tarafları daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlar...
Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran olaylarına ilişkin, "Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol...
GÜNDEM
Aileler okula akın etti! 48 öğrenci tavuklu pilavdan zehirlendi
Aydın'ın Efeler ilçesinde bir okulda yedikleri tavuklu pilavdan sonra rahatsızlanarak hastaneye b...
BURSA
Bursa'da define ararken mağarada ölen baba ile oğlu toprağa verildi
Bursa'nın İznik ilçesinde mağarada kaçak define kazısı yaptıkları esnada jeneratörden sızan gazda...