Samet Aybaba'dan Bursaspor açıklaması

D.G. Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Bursaspor maçı öncesi değerlendirmede bulundu.

BURSASPOR, 18 Ekim 2017 Çarşamba, 16:40
Samet Aybaba'dan Bursaspor açıklaması

Takımın yükselişte olduğunu söyleyen D.G. Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Oyuncularımızın istekleri arttı, coşkuları arttı. Birbirlerine alışkanlıkları arttı. Bu da iyi futbol ve neticesinde puanları getiriyor. Devam ettirmek istiyoruz. Futbolda başarının sonu yoktur. Her hafta değişik bir maç, değişik bir düşünce o yüzden oyuncularımla çok iyi hazırlanıyoruz, çalışıyoruz. Ciddi bir rakibimiz var. Bursaspor iyi bir takım. Kaliteli oyunculardan kurulu son maçta geriye düşmelerine rağmen kazandılar. Bursaspor'un takım hüviyetine bakıyoruz. Oyuncularına bakıyoruz. Biz oyuncularımızla konuşuyoruz. Bu başarıyı devam ettirmek istiyoruz. Yukarılarda bir takım olmayı düşünüyoruz. Bu maçları kazanıp oralarda kalmayı da hedefimiz olarak görüyoruz. İnşallah bu maçları kazanıp ondan sonraki maçları yorumlamaya başlayacağız" dedi.

"Önemli olan ne kadar gol attığınız değil, kaç puan topladığınızdır"
Sivasspor'un çok gol atıp çok gol yemesinin sorulması üzerine Aybaba, "Keyif bu atacaksınız, yiyeceksiniz. Önemli olan ne kadar attığınız değil, ne kadar puan topladığınızdır. Bazı takımlar kısır bir döngü ile başlıyor sonrasını getiremiyorlar. Biz şimdi eksikliklerimizi de biliyoruz. Neyi iyi yaptığımızı da biliyoruz. Eksikliklerimizle ile ilgili çalışıyoruz. Kolay değil bu yeni bir takım oluşturduk. Ama beni memnun eden takım geriye düşmesine rağmen kazanma hırsı, coşkusu sahadaki yaptıkları işler gittikçe gelişiyor ve bize yakışır hale geliyor. Önemli olan oraya bakmak. Yediğimiz gollerle ilgili de sorunları biliyoruz. Onun üzerine de çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.
Kadro dışı bırakılan Leandrinho'nun son durumun sorulması üzerine ise Aybaba, "Leandrinho her şeyi kendisi yaptı, bizimle alakası yok. Sorunu üreten de kendisi sorun haline getiren de kendisi o nedenle kendini toparlaması lazım. Oyuncuyla direkt bir sorunumuz yok. Onun sorunları vardır. Çözemediği için pek verimli olamıyordu" ifadelerini kullandı.

Muhammet Demir: "Bursaspor maçı bizim için önemli"
Sakatlığı geçen ve geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Muhammet Demir, Kasımpaşa maçının galibiyetini taçlandırmak için Bursaspor maçının çok önemli olduğunu belirterek, "Bu maça 3 puan için çıkacağız. Ondan sonra yukarıları hedefleyeceğiz" diye konuştu.
Sivasspor'a katkı vermeyi hedeflediğini kaydeden Demir, "Sezon başında kampa tam dahil olamamıştım. Daha sonra forma şansı bulduğumda da antrenmanda şanssızlık yaşadım sakatlandım. Yaklaşık 10 gündür takımla birlikte çalışıyorum. Formayı aldığımda elimden geleni yapacağıma emin olabilirsiniz." dedi.

Cem Özdemir: "Bursaspor maçında 3 puanı almak istiyoruz"
Takımın iyi bir gidişatı olduğunu ifade eden orta saha oyuncusu Cem Özdemir de, "O yüzden mutluyuz. Futbol böyle bir şey başarı oldukça herkes mutlu. Başarısızlıkta da iyi bir dostlukla, iyi bir takım olmakla bu zor günleri aşabiliyorsunuz. Çok iyi bir gidişatımız yoktu açıkçası ama iyi bir takımdaşlığımız var. İyi bir arkadaşlığımız var. Bunun üstesinden geldik. Güzel günleri yaşamaya başladık. İnşallah bu devam edecek. Galibiyet serimizi sürdüreceğiz. Hem ligde olsun hem kupada olsun. Oynayan, oynamayan arkadaşlarımız herkes bütün arkadaşlarına destek veriyor. Bu böyle devam ettiği sürece başarı da devam edecek diye düşünüyorum. Umarım bu gidişat devam eder ve yüzlerimiz güler hep beraber mutlu bir sezon geçiririz" şeklinde konuştu.
Rakiplerin öneminin olmadığının altını çizen Özdemir, "Rakiplerimizi analiz ediyoruz. Onların eksiklerini çalışıyoruz. Mutlaka bizim de zaaflarımız var. Kendi eksikliklerimize de çalışıyoruz. Kendi eksikliklerimizi giderdiğimiz sürece biz iyi olduğumuz sürece rakibin kim olduğu ne durumda olduğunun çok önemi yok. Şuan iyi durumdayız. İnşallah Bursaspor maçında taraftarımızın önünde alnımız ak bir şekilde çıkıp 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

BURSA
Osmangazi zabıtasından pide gramajı denetimi
Ramazan ayında ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini sıklaştıran Osmangazi Bel...
BURSA
NOSAB'dan eşitlik politikası
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) tüm çalışanlarına adil ve eşit çalışma ortamını sağlamak ...
BURSA
Şadi Özdemir: Kentsel Dönüşüm Bölgesel yapılmalı
Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, İMSİAD'ı ziyaret etti. Kentsel dönüşüm çalışmalarını ...
EKONOMİ
Sosyla Güvenlik Başuzmanı açıkladı! "1 milyondan fazla EYT'li daha emekli olabilir"
Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, EYT düzenlemesinden en çok SSK'lı çalışanların yararlandığ...
BURSA
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı
Bursa'da kopan elektrik kablosu mahalleliyi ayağa kaldırdı. O anlar kameraya yansıdı.
EKONOMİ
Aylık ortalama iş gücü maliyeti 11 bin 602 TL oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2022 yılına ait İşgücü Maliyeti İstatistiklerini açıkladı. 2022 ...