Perder Bursa Şubesi GDS'yi ziyaret etti

Perakende sektörünün çatı kuruluşlarından Perakendeciler Derneği'nin Bursa Şubesi Başkanı Haşim Kılıç ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz aylarda düzenlenen törenle hizmete açılan GDS-Gökçelik Depolama Sistemleri Fabrikasını ziyaret ederek, Endüstri 4.0 tabanlı yeni fabrikanın üretim teknolojisi hakkında bilgi aldı.

BURSA, 21 Aralık 2017 Perşembe, 13:53
Perder Bursa Şubesi GDS'yi ziyaret etti

Raf sektöründe 40 yılı aşan tecrübelerini GDS markası ile taçlandırdıklarını ve depo sistemleri konusunda da seri üretime geçtiklerini ifade eden Gökçelik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, "Ağır Yüklerin Sorumluluğu Da Ağır Olur" sloganı ile Gökçelik Depo Sistemleri markası ile Nilüfer Organize Sanayi Bölgesinde 20 bin metrekarelik alanda depo sistemleri seri üretim hattını hayata geçirdiklerini belirtti.

Yalçın Aras,  "Yeni yatırımımız ile kapasitemizi yüzde 30 arttırdık. İnandığımız değerlerimizi, tecrübe, teknoloji ve kalite ile birleştirip, 50'den fazla ülkeye çözümler üretmeye devam ediyoruz. Market ekipmanları ürettiğimiz fabrikamız ayrı, ahşap mağaza dekorasyonları ürettiğimiz fabrikamız ayrı, özel ve pratik ürünleri ürettiğimiz fabrikamızı ise ayrı ayrı makinalaştırarak mümkün olduğu kadar yeni teknolojiler kullandık. Yeni çıkan teknolojileri ise sürekli takip ettik" dedi.

Endüstri 4.0'ın Gökçelik'e kattıkları ile ilgili de bilgi veren Yalçın Aras, "Eskiden üç dakikada bir travers üretirken şimdi dakikada 7 travers üretebilir hale geldik. Dakikada dört metre profil üretirken şimdi bunu 25 metreye çıkardık. Yılda 15-20 bin ton olan saç işleme kapasitemizi 100 bin tona çıkardık. En az 5 saatte boya rengi değiştirirken şimdi 10 dakikada boya değiştirebilen bir teknolojiye sahip olduk" diye konuştu.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...