Paul Le Guen kötü haberi verdi!

Fransız çalıştırıcı, Ekong'un Konyaspor'a karşı oynayamayacağını söyledi.

BURSASPOR, 30 Kasım 2017 Perşembe, 14:15
Paul Le Guen kötü haberi verdi!

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, bugünkü antrenman öncesi Özlüce Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İlk olarak pazar günü oynanacak Atiker Konyaspor karşılaşmasına değinen Fransız teknik adam, "Konyaspor iyi takım, puanlara ihtiyacı var. Zor bir maç bizi bekliyor. Ligdeki pozisyonları Avrupa Ligi'ne katılmalarından dolayı diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

EKONG KONYA MAÇINDA OYNAYAMAYACAK

Dün akşam oynanan Adanaspor karşılaşmasında sakatlanan Ekong hakkında konuşa Le Guen, "Bildiğim kadarıyla Konyaspor maçında sahada olamayacak. Dün oyundan çıktı, bugün de öğleden sonra MR var, hayale kapılamam. Bizim için büyük eksiklik, Harun ve Agu'dan sonra Ekong'un da olmaması savunmadaki omurgamızdan eksik olarak sahaya çıkacağımız anlamına geliyor; ama eksiklerimizden şikayetçi olmaktansa onların yerine oynayacak oyunculara, onlara güvendiğim hissettirmeye çalışacağım" dedi. Adanaspor galibiyetine de kısaca değinen Fransız antrenör, "Dün aldığımız sonuçtan ötürü mutluyum, genç ve düzenli olarak oynayan oyuncuların bir karışımıydı. Mutlaka daha iyi olması gereken oyuncular var" dedi.

Adanaspor'a karşı 2 gol kaydeden Furkan Soyalp'in performansını değerlendiren Le Guen, "Furkan, ligde de oynayabilecek seviyede. Dünkü 2 golüne rağmen geliştirmesi gerereken çok şey var. Daha az top kaybetmeli ve saha içinde etkli kararlar almalı. Belki yakın zamanda Süper Lig karşılaşmasında görebiliriz ama Pablo ve Badu gibi oyuncularla rekabet etmek zorunda" sözlerini sarf etti.

"Sezon sonunda Bursaspor'u puan tablosunda nerede görüyorsunuz?" sorusu üzerine Le Guen," Açıkçası bilmiyorum. Biliyorsunuz sezon başından beri hedefimiz devamlı puan tablosunun ilk kısmında yer almak. Önemli olan şey motivasoyun üst seviyede tutup galip gelmeye çalışmak. Hem iç sahada hem dış sahada" diye konuştu.

Fransız teknik adam, sözlerini şöyle tamamladı: "Geride sezon başından beri aynı oyuncularla oynuyoruz. Sezon başında oynayan ve sıkıntı yaşamadığımız oyuncular. Agu'nun kas değil mekanik problemi var. Hep ayn oyuncularla oynadık, nazar değmesin diyebiliriz, ligdeki diğer takımlarla karşılaştığımızda onlardan bu konuda daha iyiyiz."

DÜNYA
İngiltere hükümetinin göçmenleri Ruanda'ya gönderme planına parlamentodan onay
İngiltere'de düzensiz göçmenlerin Ruanda'ya sınır dışı edilmesine yönelik hazırlanan yasa tasarıs...
BURSA
Yıldırım'da 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yurt genelinde olduğu gibi Bursa'nın Yıldırım ilçesind...
BURSA
Nilüfer'de 23 Nisan Bayramı coşkusu doyasıya yaşandı
Nilüfer Belediyesi'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, gurur ve coşku dol...
BURSA
Osmangazi, çocuklarla şenlendi
Osmangazi Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik...
BURSA
Bursa'da market alışverişine geldi, tartışmayı ayırırken hayatını kaybetti
Bursa'da dün akşam saatlerinde markette yaşanan cinayetin sebebi şoke etti. Yaşanan tartışmayı ay...
BURSA
Bursa'da görevli polis memuru kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
Bursa'da Güven Timleri Büro Amirliği'nde görev yapan polis memuru, geçirdiği kalp krizi sonrası h...