Onu görenler yaptığına inanamıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde, araçlara sermik kaplama merkezi kuran ve işleten Serkan Akgöz, yaptığı işin sağlamlığını müşterilerine göstermek için seramik kapladığı lüks araçları yakıyor. Araçların yandığını ve sonrasında hiçbir şey olmadığını gören müşteriler inanamıyor.

YAŞAM, 16 Aralık 2017 Cumartesi, 13:22
Onu görenler yaptığına inanamıyor!

Küçüklüğünden beri araba sevdası olan 29 yaşındaki Serkan Akgöz, Buca ilçesi 6. sanayi sitesinde yaklaşık 2 yıl öce kendi ismiyle araçlara seramik kaplama merkezi kurdu. Kısa zamanda işlerini rayına oturtan genç iş adamı Akgöz, iş yerinde araçlara detaylı temizliğinde pasta cilasına, buharlı detaylı temizliğinden seramik kaplamaya kadar her şeyi kurduğu ekiple yapıyor. Araçların dış kaportasında zaman içinde oluşabilecek zararları engellemek amacıyla geliştirilmiş bir ürün olan, müşterilerine sunduğu seramik kaplamanın sağlamlığını test etmek için Serkan Akgöz, lüks araçları yakıyor. Alevlerin yükseldiği, müşterilerin gözü önünde yanan araç, söndüğünde bezle silindiğinde, yanan noktada, hiçbir izin olmaması görenleri şaşırtıyor.

Sağlamlık testi için lüks aracı yakıyor

Araba sevdasının hobi olduğunu, kısa zamanda açtığı iş yerini profesyonel bir uygulama merkezine çevirdiklerini belirten Serkan Akgöz, ''Seramik kaplamanın yapım ve uygulama amacı, aracı tam anlamıyla çelik bir zırha dönüştürmek. Araçları dış etkenlerden koruyan bir uygulamadır. Aracına değer veren müşterilerimiz araçlarına seramik kaplama uygulaması olsun koltuk koruma uygulaması olsun bu tarz seçenekleri tercih ediyor. Şuan uygulama merkezimizde en çok rağbet gören uygulama seramik kaplama uygulaması. Şimdi araçlarımızın sağlamlığını test etmek için böyle bir uygulama yapıyoruz. Müşterilerimize seramik kaplamanın araçlara nasıl fayda sağladığını göstermek için, seramik kaplam yaptığımız lüks araçları gözleri önünde yakıyoruz. Yanan aracın boyasında derin bir yanık oluşacaktı. Ama bizim yaptığımız işlemle yanan yeri bezle sildiğimiz de eski haline dönüyor. Yapılan seramik kaplama ile araçlar tam anlamıyla bir zırha bürünmüş oluyor'' dedi.

BURSA
Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlen...
BURSA
Bursa'da bu mahallede yüz yıllardır davul çalınmıyor! Davul çalan kendini başka ilçede buluyor
Bursa'da yüzyıllardır davul çalanların davulunun patladığı, 'tokat yediği', aklını kaybettiği ve ...
DÜNYA
AB Konseyi, Ukrayna'ya 5 milyar euroluk ek askeri desteği onayladı
Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Avrupa Barış Fonu kanalıyla Ukrayna'ya 5 milyar euro ilave askeri de...
SAĞLIK
Göz torbalarını artık taşımayın
Ünlülerin göz doktoru olarak tanınan Op. Dr. Tuncay Sezgin, yüze yorgunluk ifadesi veren ve yaşlı...
SAĞLIK
Bahara karnınızı gererek girin!
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, yaklaşan bahar mevsimi öncesi dönemsel olarak ...
EĞİTİM
Başkan Eren'den gençlere altın öğütler
Mudanya Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide gençlerle buluşan Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV) Ba...