Nilüfer Belediyesi'nden 350 bin dolarlık loca desteği

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Mustafa Bozbey, Bursaspor Kulübü'nü ziyaret etti.

BURSASPOR, 19 Ocak 2019 Cumartesi, 16:06
Nilüfer Belediyesi'nden 350 bin dolarlık loca desteği

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarete Başkan Ali Ay'ın yanı sıra ikinci başkan Cem Öztürk, Yönetim Kurulu üyelerinden Erkan Aydemir, Ömer Faruk Şahin, Görkem Akbaş, Enver Kumova, Yusuf Berat Rızvanoğlu ve yedek yönetim kurulu üyesi Mustafa Ermiş katıldı.

Ali Ay: "Bursaspor Bursa'nın en büyük markası"

Başkan Ali Ay, sohbette şunları söyledi: Başkanım öncelikle hoş geldiniz. Sizler gibi şehrin ileri gelenlerinin devamlı kulübümüzü ziyaret etmelerini istiyoruz. Bursaspor Bursa'nın en büyük markası. Biz burada siyaset üstüyüz .Acısıyla tatlısıyla 3. yılımızı geride bırakıyoruz. Yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ama maalesef hiç istemediğiz bir durumun içerisindeyiz, transfer tahtamız kapalı. Onun için uğraş veriyoruz. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Biz beş büyük takım içerisinde durumu en iyi olan kulübüz. Burada eksik olmasın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, İlçe başkanlarımız elinden geldiğince katkı sağladılar. Adaylığınız hayırlı uğurlu olsun. Ama burada bütün adaylardan isteğimiz Bursaspor'a daha fazla katkı vermeleri."

Mustafa Bozbey: "Sadece Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak değil,Mustafa Bozbey olarak Bursaspor'un yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz"

Mustafa Bozbey ise şu sözleri sarf etti: "Birçok desteğimiz oldu, daha fazlasını yapmak mümkün. Bizi birleştiren Bursaspor'dur. Bursaspor Bursa'da doğan ve doyan için çok önemlidir. Gelinen noktada bir sürü borç var bir sürü sıkıntı var. Bursaspor camiası bu durumdan üzüntülü. Duygusal bir yapımız da var. Bugün baktığımızda tahtanın kapalı olması sizleri de çok üzüyor biliyorum. Bunu el birliğiyle aşabiliriz. Biz bir sürece girdik,sadece Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak değil, Mustafa Bozbey olarak Bursaspor'un yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Eğer Bursalılar sahip çıkar destek verirlerse Bursaspor konusunda çok farklı düşüncelerimiz var. Burada bir kampanya başlatmak mümkün olabilir. Böyle bir kampanya başlatarak sayın Valimizin iznini alarak biz başkan adaylarıyla birlikte bu süreci aşabiliriz diye düşünüyorum. Ve bunu da öneriyorum. Herkes gücü neyse katkı vermeli. Ben buna inanıyorum, Bursa bu güce sahip.

Bozbey, sözlerini bir müjdeyle tamamladı: "Sayın Başkanımızla bir değerlendirme yaptık ve Nilüfer Belediyesi olarak locamızı 3 yıl daha uzatmaya karar verdik. Daha sonraki katkılarımızı da ileride paylaşacağız."

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...