Nefes kesen operasyon polis kamerasında

İstanbul Beykoz'daki bir villaya düzenlenen operasyonda 2 adamı ile birlikte yakalanan organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kaldığı villadan çıkan silahlar ve bombalar şaşkına çevirdi. Operasyon anı polis kamerasına böyle yansıdı.

BURSA, 18 Mayıs 2017 Perşembe, 17:16
Nefes kesen operasyon polis kamerasında

Beykoz'daki bir villaya yapılan baskında H.K. ve T.C. isimli 2 adamı ile birlikte yakalanan organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in bulunduğu adreste yapılan aramalarda, uzun namlulu silahlardan, bomba yapımında kullanılan maddelere, makineli tüfekten binlerce mermiye kadar bir cephanelik çıktı. Dün sabah saatlerinde ani bir operasyon ele geçirilen Şahin'in yakalanması için havadan helikopterin de destek verdiği operasyon anı polis kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Özel harekat polislerin de katıldığı baskında, arama yapılan villada 2 adet lav silahı, 4 adet savunma tipi el bombası, 10 adet AK-47 tipi uzun namlulu silah, 1 adet Thompson marka makinalı tüfek, 1 adet M4 marka makinalı tüfek, 12 adet değişik çap ve markada tabanca, 3 bin 900 adet değişik çapta fişek, bomba yapımında kullanıldığı değerlendirilen malzemeler, suikast silahlarında kullanılan susturucu, gece görüş dürbünü, sis ve ışık bombası, 3 adet sahte nüfus cüzdanı, 3 adet yabancı kişiler adına düzenlenmiş sahte pasaport ve çok sayıda belge ve doküman ele geçirildi. Şahin ve adamlarının "Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak", "örgüte üye olmak", "tasarlayarak ve kasten adam öldürmeye azmettirme", "kasten yaralamaya azmettirme" ve " nitelikli yağma" gibi suçlardan soruşturma başlatıldı.

Baskında H.K. ve T.C. isimli 2 adamı ile birlikte yakalanan organize suç örgütü lideri Sedat Şahin'in emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis kamerasına yansıyan görüntülerde ise helikopterden villa tespit ediliyor. Ardından özel harekat polisleri villaya giriyor. Yapılan aramalarda lav silahı ve çok sayıda silah ile mühimmat çıktığı görülüyor.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...