Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı!

Bursa'nın Gemlik Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Necmettin Rama Spor Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

BURSA, 09 Temmuz 2018 Pazartesi, 17:17
Necmettin Rama Spor Tesisi açıldı!


2014 yılında elim bir kazada hayatını kaybeden önceki dönem Gemlik Belediye Meclis Üyesi Necmettin Rama'nın isminin verildiği tesisin açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı. Refik Yılmaz, "Hamidiye Gemlik'in en eski mahallesinden biri. Deniz kenarından başlayıp bulunduğumuz yere doğru geliyor. Fakat Armutlu çevre yolundan bu tarafa doğru uzun yıllar alt yapısı yapılamamış hizmet alamamış biraz da kaderine terk edilmiş bir mahalle idi. Yolun üst kısmında ne bir cami, ne bir okul, ne bir ezan sesi, ne de çocukları derse çağıran bir zil sesi bulunmazdı. Alt yapı olmadığı için asfalt da yoktu. Her yer çamur toprak ve tozluydu. Ama şükürler olsun ki Büyükşehir'imizle beraber önce alt yapı hizmetleri ve imar çalışması, ardından asfalt çalışmaları tamamlandı. Bugün baktığımızda Gemlik'in en büyük okul bahçesi hemen yanımızda ki Roda İmam Hatip Lisesi bahçemiz. Yine Gemlik'te bahçesi en büyük camimiz hemen yanımızda ki Ak Şemseddin Camii. İlçe Tarım ve Ziraat Odası binalarımız belediyemiz tarafından hizmete girdi. Gemlik'in en güzel binaları, en güzel spor tesisleri ve çocuk parkları bu bölgede inşa ediliyor" dedi. 


Alinur Aktaş da, "Ben vefa örneği gösterdiği için çok değerli başkanımıza ve ekibine yürekten teşekkür ediyorum. Necmettin Rama kardeşimiz bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı. Allah nur içinde yatırsın. Nihayetin de Hamidiye Mahallesi güzel bir eser kazanıyor ve onun ismiyle de taçlanmış oluyor. Takdir edersiniz ki bu gençlerin sağlıklı yetişebilmesi, ülkeye ve şehre olan bağlılığının artabilmesi için spor tesislerimizin yapımları çok önemli. Hamidiye Mahallesi'ne hayırlı uğurlu olsun" dedi. 

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...