Müezzinoğlu ve Altepe'den Salman'a ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SİYASET, 27 Ağustos 2017 Pazar, 14:00
Müezzinoğlu ve Altepe'den Salman'a ziyaret

Bir dizi programa katılmak üzere Bursa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı, Bursa Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez AR-GE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç'la birlikte AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Sohbet havasında geçen ziyarette Müezzinoğlu, Salman'a yeni görevinde başarılar diledi. Müezzinoğlu, Bursa'nın tüm ekonomik potansiyelleri, kozmopolit nüfus yapısı ve coğrafi konumu ile Türkiye'nin en önemli illerinden biri olduğunu belirtti. Müezzinoğlu, aynı zamanda Bursa'nın partilerinin kuruluşundan bu yana AK Parti'ye her seçimde Türkiye ortalaması üzerinde oy verdiğini söyleyerek desteklerinden dolayı Bursa Halkı'na teşekkür etti.
Müezzinoğlu, Salman'ın önemli bir görevi devraldığını vurgulayarak, "Size teslim edilen bayrağı daha yukarılara taşıyacağınıza olan inancım tamdır" derken, Salman'da görevi devralır almaz çalışmalarına başladıklarını belirtti. Salman," İlk iş olarak yeni yönetimimizi belirleme çalışmalarını başlattık. Bu konuda çok talep var. Hamdolsun, bu durum teşkilatımızın gücünü ve birlikteliğini gösteriyor. İnşallah bu kadar değerli ismin arasından partimiz ve Bursamız için en doğru seçimleri yapacağız. AK Parti ailesine elimizden geldiğince daha fazla üye kazandırıp, Bursa teşkilatları olarak ülkemiz ve partimiz için çalışan ailemizi daha da büyütmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı Ahmet Kılıç'da Başkan Salman'a görevinin hayırlı olmasını diledi.
 

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...