MHP Genel Başkanı Bahçeli: "MHP yerel seçimde ittifak yapmayacaktır"

MHP Genel Başkanı Bahçeli Partisinin grup toplantısında konuşuyor. Bahçeli, 'MHP yerel seçimde ittifak yapmayacaktır' dedi.

GÜNDEM, 23 Ekim 2018 Salı, 11:28
MHP Genel Başkanı Bahçeli: "MHP yerel seçimde ittifak yapmayacaktır"

MHP lideri devlet Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. Devlet Bahçeli'nin konuşmasından başlıklar;

BAHÇELİ'DEN İTTİFAK AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Bahçeli Partisinin grup toplantısında, 'MHP teklifinden asla geri dönmeyecektir. hiçbir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla ayakta kalamayacaktır.' İttifak artık bitmiştir. Seçimde kendi yolumuzu kendimiz seçeceğiz' dedi. 

'AF AÇIKLAMASI

MHP Genel Başkanı Bahçeli Afla ilgili ise şunları söyledi,'Teklifimiz af değildir, şartlı indirimdir. Milletimize ne dediysek onu yapmaya çalışıyoruz. Geri dönüş yok. Vazgeçmek yok. Kader mahkumlarının elinedn tutulmasına bekliyor, Gazi Meclis'e güveniyoruz. Teklifi cezaevlerini boşalsın diye vermedikÇok şey mi istedik? Konuşmayalım mı? Görüşlerimizi belirtmeyelim mi? Sürekli teklifimize itiraz edenler ya dediğimizi anlamıyor, ya da suyu bulandırmaya çalışıyorlar. 2016'da doğru olan 2018'de niye yanlış olsun. Biz teklifimizin 3. maddesinde neyin dışında olacağını anlattık. Diyorlar ki, uyuşturucu satıcıları serbest kalacak. Uyuşturucu suçundan 50 bin kişi içeride yatmaktadır. Kanun teklifimizi uyuşturucu temeline indirmek insafsızlıktır. Bunların çoğu yoksunluktan pişmanlık göstermişlerse görmeyelim mi? İstisnalar hariç cezaevlerinde bulunan insan değil mi? Hadi uyuşturucu baronlarını konuşan yok. İnsanlık müsveddelerinin üstüne giden yok. Ne bekleniyor kurbanlarından? 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 2 Ekim tarihinde Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna girdikten sonra bir daha haber alınamayan ve öldürüldüğü açıklanan gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında açıklamada bulunan Bahçeli, 3 haftadır bu konunun gündemde olduğunu anımsattı. Bahçeli, "Fitne demlenirken hakikat devrilmektedir. İhanet taltif görürken sadakat telin edilmektedir. Yapay zekanın geleceğine kafa yoruyorken insanlık mirasının silinip kaybolmasına hiç kimsenin ses çıkarmaması tam bir akıl tutulmasıdır. Bugün İslam toplumları akıl, ahlak, adalet ve merhametten uzaklaşarak kahredici yozlaşmanın pençesine düşmüşlerdir. Empati ve erdem damarları kurumuştur. Yerin altı zengin yerin üstü harap ve bitaptır. Kıtlıklar, yolsuzluklar, savaşlar, cinayetler, haksızlıklar, hırsızlıklar, iktidar kavgaları İslam toplumlarını uçurumun kenarına kadar sürüklemiştir. Var olan kör düğüm nasıl çözülecektir?" ifadelerini kaydetti. 

"Kaşıkçı alenen katledilmiştir" 

Kaşıkçı'nın uluslararası krize dönüştüğünün altını çizen Bahçeli, "Ortada bir vahşet, karşımızda resmen bir cinayet vardır. Kaşıkçı alenen ve adice katledilmiştir. Cesedinin nerede olduğu belli değildir. Tüm oklar veliaht prensi işaret etmektedir. Veliaht Prens Selman cinayetin neresindedir? Katillerin Türkiye üzerindeki hesapların netlik kazanması mecburiyettir. Kim dost kim düşman görelim. Türk milletinin sabrını hiçbir dost ya da düşman hafife almasın. Adam olsun, edepli olsun, iman neyi gerektiriyorsa onu yapsınlar. Müslüman gibi davransınlar, Allah'tan korksunlar. Kulun hesabı varsa Allah'ın da hesabı vardır ve hepsinden üstündür" şeklinde konuştu.  

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...