Metin Hara ile Adriana Lima ayrıldı mı?

Kişisel gelişim danışmanı ve yazar Metin Hara ile Brezilyalı manken Adriana Lima'nın aşkı yaza damga vurmuştu. İlişkide flaş bir gelişme yaşandı. Adriana Lima Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Bu gelişme ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

MAGAZİN, 20 Aralık 2017 Çarşamba, 11:18
Metin Hara ile Adriana Lima ayrıldı mı?

Metin Hara ile Adriana Lima'nın aşkı yazın başlamış, çiftin Bodrum'da yaptığı tatil magazin manşetlerinden düşmemişti. İkilinin fotoğrafları, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar magazin gündeminin öncelikli konusu oldu. Kimileri gerçek aşk dedi, kimileri ise reklam olduğunu savundu. Adriana Lima ilişkisiyle ilgili ''Sizden ricam mutlu olduğumuzu ve aşk yaşadığımızı kabul etmeniz'' demişti. Ancak ilişkide sürpriz bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar ilişkisiyle ilgili romantik paylaşımlar yapan Adriana Lima, Metin Hara'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Metin Hara ise Brezilyalı modeli takip etmeye devam ediyor. Bu gelişme ayrılık iddialarını güçlendirdi. İşte Adriana Lima ile Metin Hara aşkında yaşanan gelişmeler... 

Adriana Lima ile Metin Hara Haziran'da İstanbul'da bir organizasyondatanışmıştı. Lima ile çekilmiş fotoğrafını Instagram sayfasından paylaşan Hara; altına da "Gerçekten son derece mütevazı, doğal bir ruh. Bütün dişilerin kendi doğalarında vahşi ve özgür olmaları dileğiyle" diye yazmıştı.

Yaklaşık bir ay sonra Adriana Lima, Los Angeles Havalimanı'nda Metin Hara'nın Yol- Aşkın İstilası (The Path: Invasion of Love- Overcoming The Illusion) isimli kitabını taşırken görüntülenmişti.

Kısa bir süre sonra Adriana Lima, yazar Metin Hara ile Muğla'nın turizm cenneti ilçesi Bodrum'a geldi. İkili Milas-Bodrum Havalimanı'ndan el ele çıktı. Adriana Lima'yla ilişkisi hakkında basın açıklamasında bulunan Metin Hara, "Birbirimize karşı bir şeyler hissediğimizin farkına vardık" dedi.

GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...
BURSA
Nefes Dağyenice Doğada misafirlerini bekliyor!
İnsanların tabiat ile buluşabilmesi için eşsiz imkanlar ve harika manzaralar sunan Nefes Dağyenic...