Mesut Mestan'dan Yalçın Koşukavak açıklaması!

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, teknik direktör konusunda nihai kararın bugün veya yarın verileceğini söyledi. Ayrıca Mestan, Okan Kocuk ve Ertuğrul Ersoy'a transfer görüşmesi için izin verdiğini, Umut Meraş için önceki başkanın anlaşma yaptığını, ancak o aşamada kaldığını vurguladı.

BURSASPOR, 01 Temmuz 2019 Pazartesi, 16:06
Mesut Mestan'dan Yalçın Koşukavak açıklaması!

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Mesut Mestan, Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Mestan, "Şehrimizin büyüğü olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla valimizi ziyaret ettik. Cuma günü de şehrin önde gelen dinamikleri ile kulübümüzü ziyarete geleceklerini söylediler. Bursaspor, Bursa'nın markasıdır. Bursa'nın Bursaspor'a sahip çıkması yönünde hepimiz hemfikiriz. Sadece camia olarak değil, Bursa'da doğan, yaşayan herkesin kulübe sahip çıkarak, tıpkı eski günlerdeki gibi Türkiye ve Avrupa'nın takımı yapmayı hedefliyoruz. Geçmiş yıllarda nasıl bunu başarmıştık. Kentimizin önde gelenleri ve herkesle olur. Ben ve yönetim kurulumuz hizmet için buradayız. Güç birliği yaparsak Bursaspor daha güzel yerlerde olacaktır" dedi. 

"Teknik direktör konusunda nihai kararı bugün veya yarın vereceğiz" 
Teknik Direktör Yalçın Koşukavak ile ilgili soruya Mestan, "Teknik direktör konusunda zaman darılıyor. 3 Temmuz Çarşamba günü 19.00'da toplanıyoruz. Sanırım o saate kadar teknik direktörümüzle anlaşma yapmış oluruz. Birkaç tane teknik direktörümüz var. Bunun içerisinde sizin dediğiniz teknik direktör de var. Nihai kararı bugün veya yarın vereceğiz" diye cevapladı. 

"UÇK'yı açtırdık, sıra TFF'deki tahtaya geldi" 
Transferde görüştükleri oyuncular olduğunu ifade eden Mestan, "Ama öncelikle tahtayı açtırmak istiyoruz. Oradaki süreç zorlu olacak. UÇK'yı açtırdık, sıra TFF'deki tahtaya geldi. Onu da açtırdıktan sonra hedeflediğimiz, prensipte anlaştığımız futbolcuları transfer edip birinci lige göre yeterli kadro oluşturmayı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı. 




"Ertuğrul ve Okan'a transfer görüşmeleri için izin verdim" 
Ertuğrul Ersoy, Okan Kocuk ve Umut Meraş'ın durumları ile ilgili soruya Mestan, "Ertuğrul Ersoy ve Okan Kocuk'a transfer görüşmeleri için izin verdim. Şu an mevcutta bizim oyuncularımız. Kendileri Süper Lig'de oynamak istediklerini söyledi. Biz de anlayışla karşıladık. Onlar şu an izinde. Umut Meraş ile benden önceki başkanın anlaşması var. O aşamada kaldı. Şu an o da bizim futbolcumuz. Ayın 3'ünde o da katılacak diye düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat ise, "Bursaspor'umuza inşallah bir katkınız olur. Başarılar diliyorum. Bursaspor'umuz maalesef ligden düştü. Zor günler yaşıyor. Yeni yönetimle birlikte umut ederiz ki Bursaspor'u eski günlerine tekrar getirirsiniz. Başarılar diliyorum. Biz de il yönetimi olarak Bursaspor'umuzun her zaman yanında olacağız, destekleyeceğiz, katkı sunmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 

BURSA
Bursa dahil 20 ilde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-11" operasyonlarında 70 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde FETÖ'ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen "Kı...
GÜNDEM
YSK: "Oy sayımında iftar molası olmayacak"
Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Bahçe İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nın yaptığı Ramazan ayı nedeniyle o...
BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...