İşte Süper Lig'de haftanın tahminleri!

Türkiye Süper Lig'de bu hafta birbirinden kritik maçlar oynanacak, işte zorlu mücadeleler öncesi analizler ve takımların son durumu.

, 13 Ekim 2017 Cuma, 17:36
İşte Süper Lig'de haftanın tahminleri!

Karabükspor - Kayserispor: Karabük'te Sözeri dönemi bitti, Popovic dönemi başladı. Galatasaray'a son dakika golüyle 3-2 mağlup olmalarına rağmen hücum futbolunu benimseyip, rakibe ecel terleri döktürdüler. Son maçta geçici antrenör olan Levent Açıkgöz'ün, golcü futbolcu Seleznyov'u sol kanatta kullanması dikkat çekti. Kayserispor ise yoluna dolu dizgin devam ediyor. Geçen hafta Bursaspor karşısında çok üstün oynayıp galibiyeti hak ederek aldılar. Sert bir takım olma özelliği taşıyorlar. İki hücumu seven takımın mücadelesinden bozuk zemine rağmen en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum.

Tahmin: 2,5 ÜSTÜ

Oran: 1,65

Antalyaspor - Göztepe: Yıldızlar topluluğu Antalya, henüz bir takım olamadı. Yeni hocası Leonardo ile ilk çıktıkları maçta Sivas'a 3-1 kaybettiler. 2. yarıda Sivas'ın 10 kişi kalmasını iyi değerendirip rakip kalede birçok fırsat buldular ancak süre yetmedi. Göztepe ise sükseli çıkışının ardından Başakşehir mağlubiyetiyle sarsıldı. Rakip kaleye kolay gidebilen, ancak savunmada zaafı olan bir ekip. Zevkli bir maç bizleri bekliyor diyebiliriz, en az 3 gol çıkar.

Tahmin: 2,5 ÜSTÜ

Oran: 1,45

Başakşehir - Aytemiz Alanyaspor: Göztepe deplasmanında 2-0 kazanarak kendine gelen Başakşehir, artık bir seri yakalamak istiyor. Ligin gerek kadro gerekse oyun kalitesi anlamında ilk 3 sırasında olan Abdullah Avcı'nın ekibi, bir yandan da UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele ettiği için zaman zaman yorgunluk sıkıntısı yaşayabiliyor. Ancak bu hafta için Avrupa maçları yoktu ve dinlendiler. Aytemiz Alanyaspor, Saffet Susic önderliğinde sürekli önde oynayan, Vagner Love ile de sonuca gitmekte zorlanmayan bir ekip. Bununla birlikte kalesini gole kapatmakta da oldukça zorlanan bir takım. Eğer Başakşehir'e karşı da aynı anlayışla sahaya çıkarlarsa, işleri çok zor olur.

Tahmin: Maç Sonucu 1 ve ÜST

Oran: 1,30

Konyaspor - Galatasaray: Ligin en tempolu takımı olan Galatasaray ile, iyi kapanan ve kontratağa etkili çıkabilen Konyaspor karşılaşıyor. Beklenenin aksine sarı-kırmızılıların bu deplasmanda zorlanacağını düşünüyorum. Seyircisiz oynamak yalnızca Konyaspor'u değil, Galatasaray'ı da olumsuz etkileyecek olan bir faktör. Galatasaray'ı Antalya deplasmanında çok kötü, Bursa deplasmanında ise çok iyi bir biçimde görmüştük. Tabii Bursaspor'un fiziksel anlamda yetersizliği de bunda etkendi. Kondisyon açısından daha iyi olan Konyaspor, Galatasaray'ı zorlayacaktır. Taraf bahsi yerine iki takımın da gol atacağını kesirmek daha kolay. Zira Galatasaray çok riskli bir oyun oynuyor.

Tahmin: Karşılıklı Gol Var
Oran: 1,50

Kasımpaşa - Sivasspor: Ligin istikrarlı takımlarından Kasımpaşa, son 3 haftada 1 galibiyet alarak düşüşe geçti. Son hafta Osmanlıspor deplasmanında dağıldılar. Ancak ayağa kalkabilecek güçleri ve kaliteli bir hocaları var. Sivasspor ise Antalyaspor'u 3-1 geçerken, rakibinin toplama bir takım olmasından faydalandı. İç sahada nispeten iyi oynuyorlar, ancak dış sahada çok Kone'nin ayağına bakıyorlar. Bu deplasmanda bence işleri zor, Kasımpaşa kazanır.

Tahmin: Maç Sonucu 1

Oran: 1.90

Trabzonspor - Akhisarspor: Beşiktaş deplasmanında 3 puanı kaçıran taraf olan Trabzonspor, bu hafta kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak istiyor. Ancak karşılarında hiç de kolay olmayan ve son hafta Fenerbahçe'yi deviren bir rakip var. Akhisar, Süper Lig'in, en tempolu ve dikine oynayabilen takımlarından. Trabzonspor'da da Ersun Yanal, savunmayı önde kurmayı seven bir teknik direktör. Burak Yılmaz bu maçta bordo-mavili formayla 100. karşılaşmasına çıkacak. Akhisar, Trabzon'u bir hayli zorlar ve karşılaşmada en az 3 gol olur.

Tahmin: 2,5 ÜSTÜ
Oran: 1,45

Fenerbahçe - Yeni Malatyaspor: Fenerbahçe'nin artık puan kaybetmeye tahammülü yok. Tabii bu durum, kazanacaklarını garanti etmez. Ancak ligin yeni ekibi olan ve kadro kalitesi anlamında diğer ekiplerin gerisinde olan Malatya karşısında zorlanacaklarını düşünmüyorum. Yeni hocası Erol Bulut ile Konya maçından 1 puan alan Malatya, Kadıköy'de rakibine diş geçiremez.

Tahmin Maç Sonucu 1

Oran: 1,25

Bursaspor - Osmanlıspor: Son 2 haftada 6 puan kaybeden Bursaspor, taraftarı önünde yine kritik bir sınava çıkacak. Galatasaray ve Kayserispor maçlarında son yarım saatte oyundan düşen yeşil-beyazlılarda Paul Le Guen, milli arada oyunculara kondisyon depoladı. Badu'nun sakatlanıp forma giyemeyecek olması dezavantaj. Osmanlıspor ise İrfan Buz'un göreve gelmesiyle adeta zincirlerinden kurtuldu. Ligin en iyi 6-7 kadrolarından birine sahipler. Pazartesi akşamı bizleri çok zevkli bir maç bekliyor. Kim daha çok gol kaçırırsa, o takımın kaybedeceğini düşünüyorum. Taraf bahsi yerine gollere yönelmek mantıklı.

Tahmin: 2,5 Üstü
Oran: 1,50 

SÜPER LİG KUPONU

133 Antalyaspor-Göztepe ÜST
134 Başakşehir-Aytemiz Alanyaspor ÜST
165 Trabzonspor-Akhisarspor ÜST
171 Fenerbahçe-Yeni Malatyaspor 1

Toplam oran: 3,42

SAMET ÇAYIR - GÜNDEM BURSA

BURSA
Osmangazili muhtarlar mazbatalarını aldı
Osmangazili muhtarlar, mazbatalarını Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın ve Osmangazi Kaymakam...
DÜNYA
Gazze'de can kaybı 33 bin 797'ye yükseldi
İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayı...
BURSA
Otomobilin çarptığı yaşlı adam yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam otomobilin çarpması sonucu y...
BURSA
Başkan Bozbey: "5 yıl içerisinde alt yapısını tamamlamadığımız bölge kalmayacak"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel ...
BURSA
Bursa'da otomobilin çarptığı bisikletli kız yaralandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir otomobil, bisikletli genç kıza çarptı. Sağlık ekiplerince hastaney...
BURSA
Bursa'da çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet çalan hırsız yakalandı
Bursa'nın Karacabey ilçesinin Eskisarıbey Mahallesi'nde bayramın ikinci günü yaşanan motosiklet h...