İşte Beşiktaş'ın Kagawa'ya teklifi

Abdullah Avcı'nın takımda görmek istemesi üzerine Japonya'ya giden yönetici Hüseyin Yücel, tecrübeli yıldızın dönmesi için yıllık 2,4 milyon avroluk teklifte bulundu.

SPOR, 28 Haziran 2019 Cuma, 09:55
İşte Beşiktaş'ın Kagawa'ya teklifi

Beşiktaş'ın Kagawa aşkı bitmiyor. Başkan Fikret Orman, yöneticiler ve yeni teknik direktör Abdullah Avcı da onu takımda görmek istiyor. Geçen sezonun ikinci yarısında siyah-beyazlılarda kiralık olarak forma giyen Japon yıldız için Avcı'nın "Faydalanmak isterim" demesi üzerine gaza basıldı. Tecrübeli futbolcunun bu defa bonservisi alınmak isteniyor. Kagawa'nın transferinde önemli rol oynayan Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Yücel, tecrübeli futbolcu için kıtaları aşarak Japonya'ya gitti. Hüseyin Yücel'i Osaka şehrinde karşısında görünce çok etkilenen Shinji Kagawa bir anda İspanya hayallerini unuttu. Borussia Dortmund'la sözleşmesi bir yıl daha devam eden ve La Liga'da kulüp arayan yıldız oyuncu, umduğunu bulamayınca tatili için Japonya'ya dönmüştü.

Sponsor ödeyecek
Hüseyin Yücel'i evinde misafir eden Kagawa, Beşiktaş'tan çok cazip bir teklif aldı. Geride kalan sezonun ocak ayı transfer döneminde Beşiktaş'ın bir yıllığına kiraladığı Japon yıldız, altı ay için 1,1 milyon avroya siyah-beyazlı formayı giymişti. Beşiktaş bu defa ilk sezonluk ücreti 2,4 milyon avro olmak üzere üç yıllık teklifini Hüseyin Yücel'le birlikte Kagawa'ya iletti. Kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı çok mutlu olan dünyaca ünlü Japon yıldız, menajeriyle yapacağı değerlendirmede diğer teklifleri de masaya yatırdıktan sonra cevabını vereceğini bildirdi. Öte yandan Başkan Fikret Orman da Kagawa'nın 5 milyon avroluk bonservisini karşılamak için Türkiye'de faaliyet gösteren Uzak Doğu şirketleriyle temasa geçmiş durumda.

BOYD TRANSFERİNİ ZORA SOKTU
Beşiktaş Futbol Direktörü Ali Naibi'nin de ilgilendiklerini açıkladığı Tyler Boyd için ABD'den sürpriz bir talip çıktı. The Athletic' te yer alan iddiada, David Beckham'ın kurucusu olduğu Inter Miami'nin, Boyd için MLS'te geçerli olan keşif hakkını aldığını ve transferde ABD içinde öncelik hakkına sahip olduğu belirtildi. David Beckham'ın bu transferi gerçekleştirmek için istekli olduğu belirtilirken, haberde Beşiktaş'ın da Boyd'u 2 milyon dolar karşılığında transfer etmek istediği kaydedildi.

MALMÖ BEKLENİYOR
Siyah-beyazlılar, İsveç Ligi ekibi Malmö'nün Komolarlı yıldızı Fouad Bachirou ile yıllık 1,1 milyon avrodan anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki ön liberonun kulübü Malmö'ye de 1,5 milyon avroluk teklifte bulunan Beşiktaşlı idareciler, İsveç ekibinin vereceği kararı beklemeye geçti.

GENÇLİK HAREKÂTI
Kadrosunun yaş ortalamasını düşürmek isteyen Beşiktaş, Stuttgart'ın rezerv takımında forma giyen Umut Güneş'in transferinde sona yaklaştı. Orta sahada 8 ve 10 numara bölgelerinde görev yapabilen 19 yaşındaki oyuncunun transferi için 350-400 bin avro civarında bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor.

BURSA
Başkan Özdemir'den yoğun mesai
Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, "Nilüfer'i ortak akılla yönetmek için yola çıktık. Şimdi b...
BURSA
Bursa'da yakalanan uyuşturucu tacirleri tutuklandı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operesyonunda yabancı uyruklu 3 şahıs yakalandı....
EKONOMİ
Altın, yatırımcısını 2024 yılında mutlu edecek
İran'ın İsrail'e yönelik saldırıları sonrası devam eden gerginliğin piyasalara etkisini Ekonomist...
GÜNDEM
Bombalı saldırı davasında sanık Ahlam Albashır savunma yapmadı
İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan A...
SPOR
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu tekvandocu Hatice Kübra İlgün Sırbistan'dan gümüş madalyayla döndü.
Bursa Büyükşehir Belediyesporlu tekvandocu Hatice Kübra İlgün Sırbistan'dan gümüş madalyayla döndü.
BURSA
Modacı Özlem Değirmen Bursa'dan dünyaya açılacak
Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Fashion Week Türkiye'nin ardından Kazakistan, Dubai ve Azer...