İstanbul'da pes dedirten görüntüler!

Her gün onlarca kazanın yaşandığı İstanbul trafiğinde kameralara yansıyan görüntüler pes dedirtti. Bir kişinin motosikletini ayakta sürdüğü görülen görüntülerde, patenci çocukların araçların peşine takılması, yolcu minibüsü şoförünün bir yandan telefonla konuşarak bir yandan sigara içmesi kazalardan ders alınmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

GÜNDEM, 09 Ocak 2018 Salı, 12:10
İstanbul'da pes dedirten görüntüler!

İstanbul trafiğinde her gün onlarca kaza yaşanırken kameralara takılan görüntüler kazalara yol açan kural ihlallerini gözler önüne serdi. Kadıköy'de bir motosikletlinin yolda seyir halindeyken aniden ayağa kalktığı anlar kameraya yansıdı. Motosikleti ayakta süren kişinin adeta canını hiçe sayması görenleri hayrete düşürürken, Kartal'da ise başka bir motosikletlinin yük taşıma sepetinde bir kişiyi taşıması kameralara yansıdı. Görüntülerde, trafikte ilerleyen motosikletlinin motosikletinin yanında bulunan yük sepetine bir kişiyi oturttuğu görülüyor.

Araçların arkasına takılıp kameraya el salladılar

Kameralara yansıyan görüntülerde ardı arkası kesilmeyen patenci gençlerin ve çocukların araçların arkasına takılarak ilerlemesi de yer alıyor. Beşiktaş'ta bir yolcu otobüsünün arkasına takılan iki patenci genç, canlarını ve trafiği tehlikeye soktu. Gençler görüntülendiklerini fark ettikleri sırada ise pişkin şekilde kameraya el salladı. Bir başka görüntüde ise Maltepe'de 4 kişinin bir otomobilin arkasına ve yanlarına tutunarak trafikte ilerledikleri görülüyor. Trafiği tehlikeye düşüren gençlerin rahatlığı görenleri hayrete düşürüyor.

Çocukların tehlikeli oyununu duyarlı vatandaş önledi

Bir başka görüntüde ise 4 çocuğun düştükleri tehlikeden habersiz şekilde trafikteki bir otobüsün arkasına tutunarak ilerledikleri görülüyor. Durağa yanaşan otobüsün arkasındaki çocukları gören duyarlı bir vatandaş çocukları otobüsün arkasından uzaklaştırıyor.

Telefon ve sigarayla direksiyon başına geçti

Kameralara takılan son görüntüde ise minibüs şoförünün yolcuların hayatını tehlikeye attığı görülüyor. Bir yandan telefonla konuşan kural tanımaz sürücü bir yandan ise sigara içiyor. İçi dolu olan minibüste yolcuların hayatını tehlikeye atan sürücü uzun süre bu şekilde trafikte ilerliyor.

BURSA
Başkan Aktaş: "Biz gençlerimize güveniyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gençlerin ...
BURSA
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programında bölg...
BURSA
Bursa'da arkadaşıyla konuşurken daldı, dükkana girdi
Bursa'da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana ...
EĞİTİM
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya sıralamalarında ilk 400'de y...
BURSA
Alinur Aktaş'tan Mustafa Bozbey'e mal varlığını açıkla çağrısı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, katıldığı bir televizyon programında mal var...
BURSA
Bursa'da yaşayan 19 yaşındaki İsmail 3 gündür kayıp!
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor....