İstanbul’da nefes kesen kovalamaca

Kağıthane’de geldikleri araçla bir telefon bayisini soyan 4 hırsız ile bölgede devriye gezen polis ekipleri arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

GÜNDEM, 09 Haziran 2016 Perşembe, 09:17
İstanbul’da nefes kesen kovalamaca

Kağıthane’de geldikleri araçla bir telefon bayisini soyan 4 hırsız ile bölgede devriye gezen polis ekipleri arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı.

Film sahnelerini aratmayan kovalamaca sonucunda hırsızlar, kaçtıkları aracın lastiğinin patlaması sonucu polis tarafından Esenler’de köşeye sıkıştırılınca araçlarını bırakarak yaya olarak girdikleri ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. İstanbul Kağıthane’de saat 05.00 sıralarında 4 hırsız, uzun namlulu silahlarla bir telefon bayisinde girerek hırsızlık yaptı. Şahısların soygunu gerçekleştirmelerinin ardından bölgede devriye gezen polis ekipleri, iş yerinin önündeki şahıslardan şüphelendi. Polisin kendilerine doğru geldiğini gören şahıslar, geldikleri araca binerek bir anda kaçmaya başladı. Şahısların ellerinde uzun namlulu silah olduğunu gören polis, kaçan şahısları takibe aldı. Polislerin kendilerini takip ettiğini fark eden şahıslar, hızını artırarak tehlikeli bir şekilde kaçmaya devam etti. ARACIN LASTİĞİ PATLAYINCA YAYA OLARAK KAÇTILAR Kağıthane’den başlayarak E-5 Karayoluna Esenler istikametine kaçan şahıslar takip eden polis ekipleri, haber merkezine bilgi vererek aracın yolunun kesilmesini istedi. Haber merkezi tarafından aracın kaçış istikametine yönlendirilen ekipler de aracı takibe aldı. Nefes kesen kovalamaca yaklaşık 5 polis ekibi tarafından takip edilen aracın Esenler Tuna Mahallesi Şehit Cengiz Karcıoğlu Caddesi girişinde lastiği patladı. Lastiğinin patlaması sonucu hareket kabiliyetini kaybeden aracı bırakan şahıslar yaya olarak girdikleri ara sokaklarda izlerini kaybettirdi. Şahısların ara sokaklara girmesinin ardından olay yerine “akrep” diye tabir edilen zırhlı araçlar yönlendirildi. Kısa sürede olay yerine gelen zırhlı polis araç, ara sokaklara girerek kaçan şahıslar bulmak için çalışma yaptı. Aracın bulunduğu yere gelen çok sayıda polis ekibi ise araç üzerinde bir süre inceleme yaptı. Polis, hırsızlığı gerçekleştiren şahısları yakalamak için çalışma başlattı.
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...
GÜNDEM
Cübbeli Ahmet'ten olay sözler: 'Bu iki partiye oy vermek caiz değil'
Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, son günlerde İsmailağa Cemaat...
BURSA
Başkan Aktaş: "Biz gençlerimize güveniyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gençlerin ...