İsmail Hakkı Edebali'den anlamlı ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri üs bölgesinde patlama sonucu yaralanan Yıldırımlı Uzman Erbaş Ersin Gökçe'yi evinde ziyaret etti.

YAŞAM, 10 Ocak 2018 Çarşamba, 13:45
İsmail Hakkı Edebali'den anlamlı ziyaret

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Derecik Tabur Komutanlığı Umurlu Karakoluna bağlı Gediktepe Üs Bölgesi'nde, kazaen el bombasının patlaması sonucu yaralanan Yıldırımlı Gazi Uzman Erbaş Ersin Gökçe'yi ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.
Ersin Gökçe'nin vatan savunması sırasında yaşanan kazada gazi olarak tüm Yıldırım'ın ve Türkiye'nin evladı olduğunu belirten Başkan Edebali, tedavi sürecinde ve sonrasında Yıldırım Belediyesi olarak kendisinin ve ailenin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Şer odaklarının hain emelleri karşısında vatanı fedakarca savunan kahramanlara millet olarak çok şey borçlu olduklarını hatırlatan Başkan Edebali, "Ersin kardeşimizin haberi geldiğinde milletin bir ferdi olarak büyük üzüntü duyduk. Kaza anında şehit olan ve yaralan diğer kardeşlerimizin haberi de bizleri derinden sarstı. Şehidimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dilerken diğer gazimize de acil şifalar diliyorum. Vatanın bekası ve milletin refahı için fedakarca görev yapan, cennet ülkemizin bir karış toprağı için bedenini siper ederek sağlığını kaybeden ve canlarını şanlı sancağımızın göklerde özgürce dalgalanması için teslim eden Mehmetçiklerimize minnet borçluyuz." dedi.
Vatan emanetleri
Gazilerin ve şehit yakınlarının vatanın kendilerine emaneti olduğunu işaret eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, "Yıldırım Belediyesi olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da büyük Yıldırım ailesinin en fedakar mensupları olan kahramanlarımızın yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz. Kahraman askerlerimiz ülkemizin birliği için sağlıklarını kaybederken ve canlarını verirken, gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. Yıldırım Belediyesi'nde bürokratik işlemleri olan şehit yakınları ve gazilere öncelik tanıyoruz. Belediyemiz bünyesindeki Şehit Yakınları ve Gazi Masası ile yıl boyunca kendileriyle bir araya geliyor, taleplerini alarak kısa süre içerisinde yerine getiriyoruz. Bizler yalnızca kendi vatanımızın yanında, Kore'den Bosna'ya, Afganistan'dan Somali'ye dünyanın her yerinde zalimlere karşı mazlumların umudu olan aziz bir milletin, bir ümmetin mensuplarıyız. Ülkemiz üzerinde planlanan hain oyunlar vatan sınırlarında nöbet tutan kahramanlar tarafından bozulmaya devam edilecek. Biz bir oldukça birlik oldukça hainlerin planları boşa çıkmaya başarısız olmaya mahkumdur. Bu vesile ile terörle mücadele esnasında hakka yürüyen şehitlerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyor, gazilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...
GÜNDEM
Cübbeli Ahmet'ten olay sözler: 'Bu iki partiye oy vermek caiz değil'
Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, son günlerde İsmailağa Cemaat...
BURSA
Başkan Aktaş: "Biz gençlerimize güveniyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gençlerin ...
BURSA
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programında bölg...
BURSA
Bursa'da arkadaşıyla konuşurken daldı, dükkana girdi
Bursa'da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana ...
EĞİTİM
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya sıralamalarında ilk 400'de y...