'İçerde' bu akşam başlıyor...

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin iki kardeşi canlandırdıkları sezonun en iddialı dizisi “İçerde” bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

MAGAZİN, 19 Eylül 2016 Pazartesi, 09:11
'İçerde' bu akşam başlıyor...

Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin iki kardeşi canlandırdıkları sezonun en iddialı dizisi “İçerde” bu akşam izleyiciyle buluşuyor.

Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini yaptığı Ertan Kurtulan‬'ın senaryosunu yazdığı İçerde'nin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Bensu Soral, Nihal Koldaş gibi isimler bulunuyor. Konusu Çağatay Ulusoy'un hayat verdiği Sarp karakteri polis okulunu birincilikle bitirmiştir. Dizi okulun mezuniyet töreniyle başlıyor. Sarp'ın yıllar önce kaçırılan ikiz kardeşi Umut daha sonraki adıyla Mert'de aynı polis okulunda eğitim görmektedir. Mert hayatında giren küçük kız Bensu Soral yani dizideki ismi Melek'in sayesinde sokaklardan kurtulmuş ve Polis okuluna girmiştir. Sarp ve Umut'un babalarının yıllar önce işlemediği bir suç yüzünden ellerine kelepçe takılarak götürülmesine tanıklık etmeleri hayatlarında yaşadıkları en büyük trajedi olmuştur. Babalarının hapse atılmasından sonra Umut'un kaçırılması iki kardeş arasındaki bağı tamamen koparmasa da yıllar sonra her ikisi de polis olmayı seçerek aynı okulda birbirlerinden habersiz buluşmuştur. Polis Akademisi'nin mezuniyet töreni gelip çattığında Sarp'ın hocası Yusuf Kaya Sarp'ın babasının kirli oyunlarını gözler önüne sererek meydan okur. Okuldan atılacağını son anda öğrenen Sarp hocasına törende silah çeker ve hapse girer. Sarp'ı savunmaya gelen avukat zamanında kardeşi Mert'e yardım eli uzatan Melek'ten başkası değildir. Sarp'ın hapse girmesiyle ikinci planda kalan Mert artık göz önündedir. Hapisten çıkan Sarp ise kötü adamların en güvendiği isim bir köstebek haline gelmiştir. Mert ve Sarp arasındaki çekişme hem aşk hemde aksiyon bazında süregelecektir. Dizi bu akşam saat 20.00'de Show TV ekranlarında olacak.
BURSA
Bursa'da rüzgar etkili oldu
Bursa'da sert eser rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar yürümekte zorluk çekerken, rüzgarı...
BURSA
Adalet Bakanı Yardımcısı Can: "Tutuklular, mahkumlar cezasını çekerken aynı zamanda da topluma ka...
Bursa Osmangazi Meydanı'nda Ürün ve El Sanatları Fuarı Adalet Bakanı Yardımcısı Razaman Can'ın ka...
BURSA
Nilüfer'de Frankofon Film Festivali başladı
Nilüfer Belediyesi'nin ev sahipliğinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Frankofon Film Festivali, Kanad...
SPOR
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray Spor Kulübü, olağan seçimli genel kurul toplantısının 18 Mayıs Cumartesi günü saat 10...
GÜNDEM
Para vermeyen annesini benzin dökerek yaktı!
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek ke...
GÜNDEM
Husumetlisini günlerce takip edip pusuya yattı: Minibüse bindiği esnada silahla vurdu
Küçükçekmece'de kimliği belirsiz bir şahıs, husumetli olduğu şahsı günlerce takip ederek pusuya y...