Hijyenik Tesis Ekonomiye Can Kattı

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya kazandırdığı Hijyenik Kurban Satış ve Kesim Tesisi, ilk yılında adeta ekonominin can damarı oldu. Dev tesiste, Kurban Bayramı süresince toplam 110 milyon TL'lik alışveriş gerçekleşti.

BURSA, 04 Ağustos 2020 Salı, 10:31
Hijyenik Tesis Ekonomiye Can Kattı

Osmangazi Belediyesi'nin Bursa'ya kazandırdığı Hijyenik Kurban Satış ve Kesim Tesisi, ilk yılında adeta ekonominin can damarı oldu. Dev tesiste, Kurban Bayramı süresince toplam 110 milyon TL'lik alışveriş gerçekleşti.

Bursa'nın en büyük ihtiyaçlarından birine cevap veren Veysel Karani Hijyenik Kurban Satış ve Kesim Tesisi, Bursalılar'ın kurbanlık satış ve kesiminde en gözde mekanlarından oldu. Türkiye'nin en modern kurbanlık hayvan tesisinde 15 günlük süre içinde 5 bin büyükbaş hayvan satışı ile 82 milyon 500 bin, 14 bin küçükbaş hayvan satışı ile 24 milyon 500 olmak üzere toplam 107 milyon liralık bir satış gerçekleşti. Yaklaşık 3 milyon lirayı bulan nakliye ve diğer hizmet kollarıyla birlikte toplam 110 milyon liralık ticaret hacmine ulaşan tesisi ziyaret eden 100 bin kişiden 50 bini alışveriş yaptı.

Hijyenik Kurban Kesim ve Satış Tesisi'nin Bursa'ya yakışan modern bir tesis olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu yıl Kurban Bayramı, Osmangazi ilçemizde daha güzel ve huzurlu bir şekilde geçti. Hizmete açtığımız Veysel Karani Hijyenik Kuran Satış ve Kesim Tesisi,  çatısıyla, padokların ayrı olmasıyla son derece modern bir yer oldu. Vatandaşlarımız, hijyenik bir ortamda kurbanlıklarını aldı ve huzur içinde kurban ibadetlerini yerine getirdi. Vatandaşlarımızın gösterdiği büyük ilgiyle birlikte burada büyük bir ticaret gerçekleşti. Bayramın bereketini hep birlikte yaşamış olduk. Yaptığımız projelerin bulunduğu çevreye ve sosyal hayata değer katmasına büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

BURSA
Bursa'da KOBİ OSB için alanlar hazır
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlen...
BURSA
Bursa'da bu mahallede yüz yıllardır davul çalınmıyor! Davul çalan kendini başka ilçede buluyor
Bursa'da yüzyıllardır davul çalanların davulunun patladığı, 'tokat yediği', aklını kaybettiği ve ...
DÜNYA
AB Konseyi, Ukrayna'ya 5 milyar euroluk ek askeri desteği onayladı
Avrupa Birliği (AB) Konseyi, Avrupa Barış Fonu kanalıyla Ukrayna'ya 5 milyar euro ilave askeri de...
SAĞLIK
Göz torbalarını artık taşımayın
Ünlülerin göz doktoru olarak tanınan Op. Dr. Tuncay Sezgin, yüze yorgunluk ifadesi veren ve yaşlı...
SAĞLIK
Bahara karnınızı gererek girin!
Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ömer Mutlu, yaklaşan bahar mevsimi öncesi dönemsel olarak ...
EĞİTİM
Başkan Eren'den gençlere altın öğütler
Mudanya Üniversitesi'nde düzenlenen söyleşide gençlerle buluşan Yarına Şans Ver Kulübü (YASAV) Ba...