Hayta İsmail'in son haytalığı!

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman'ın kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenmesi ortalığı karıştırdı. Gelinin eski eşi"O adam yuvamı yıktı" dedi, kayınvalide ise tepkili: "O istenmeyen damat!"

MAGAZİN, 19 Aralık 2017 Salı, 11:54
Hayta İsmail'in son haytalığı!

'Hababam Sınıfı' filmlerinde 'Hayta İsmail' rolüyle akıllara kazınan 62 yaşındaki Ahmet Arıman, geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki sevgilisi Kader Kaynak ile evlendi. Ancak Kaynak'ın eski eşi Tarık Aydın; Arıman'ın dört yıllık eşini kandırdığını iddia etti.

'NE İSTEDİN YUVAMDAN!'
'Duymayan Kalmasın' programına katılan Aydın, gözyaşları içinde şunları anlattı: "Ahmet Arıman eşimi 'Seni dizilerde oynatacağım' diyerek kandırdı. Çok mutlu bir evliliğim vardı. Ne istedin yuvamdan Ahmet Arıman! Yukarıda Allah var. Torunun yaşındaki bir kızla evleniyorsun. O evlilik sürmeyecek, tez zamanda boşanacaksın. Bugün en zor günüm. Hiç haberim yoktu evleneceğinden. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Kızım annesiz kaldı. Bu sözleşmeli bir evlilik. Eski eşim bunu bizzat kendisi söyledi." Eski eşiyle beş yıl önce tanıştıklarını, Orhan Gencebay'ın kendilerine çok yardım ettiğini belirten Aydın, "Çok mutluyduk. Bir kızımız var. Ama kendisi artık ne beni, ne kızımızı, ne de annesini tanıyor. Bana da uzaklaştırma kararı aldırdı, elim kolum bağlı. Defalarca benim nikahım altındayken Beylikdüzü'ndeki evinde polislere yakalattık. En sonunda anlaşmalı boşandık" diye konuştu. 

'İÇİMİZ ÇOK RAHAT'
Ahmet Arıman ise iddialarla ilgili şunları söyledi: "Kimseye bir şey yapmadık. Bizim içimiz de çok rahat. Millet arkamızdan bir şeyler söylüyor ama araştırılsın. Bu kadar basit." Arıman aylar önce ilişkilerinin ortaya çıktığında ise şu açıklamayı yapmıştı: "Ben hanımefendiyle tanıştığımda eşiyle kavgalıydı, boşanma davası açmıştı. Tanışmamızdan beş-altı ay sonra boşanma sonuçlandı. Kaç kez hakkımda 'Büyü yaptı, karımı kendine bağladı' diye şikayetçi oldu eski eşi ancak alınacak bir sonuç yok. Boşandılar. Ben ayırsam, aralarını bozsam, 'Tamam haklı' deyip susacağım."


'DÜĞÜNE KIZIM TEK KALMASIN DİYE GİTTİM'
Kader Kaynak'ın annesi Hatice Kaynak, kızının evliliğini asla onaylamadığını belirterek şöyle konuştu: "Ben kızımın Ahmet Bey'i sevdiğine asla inanmıyorum. Kendisi ile hiç tanışmadık, ilk defa düğünde karşılaştım ama selam bile vermedim. Kızım tek kalmasın diye düğüne gittim. Takımı takıp çıktım. Kızım bana Ahmet Bey'le evlenmek için rest çekti. Açıkçası ben bu evliliğin sevgi evliliği olduğuna inanmıyorum."

Kaynak: SABAH GAZETESİ - ÖZLEM AVCI

BURSA
BURULAŞ'ın yeni genel müdürü Fahrettin Beşli oldu
BURULAŞ'ın yeni genel müdürü Fahrettin Beşli oldu
SİYASET
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Ekonomik ilişki hacmini 60 milyara çıkarmayı hedefliyoruz''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanl...
BURSA
Osmangazi'de metruk bina yıkımları hız kazandı
Osmangazi Belediyesi, vatandaşların can güvenliğini tehdit eden ve sosyal riskler oluşturan metru...
BURSA
Yetenekli ikizlerden ilk resim sergisi
Bursa'daki ikiz kardeşler resim yapmaya olan meraklarını okullarında açtıkları ilk kişisel sergil...
BURSA
Başkan Bozbey'in A Takımı şekilleniyor
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye içerisindeki yönetim kademesinde yeni ...
BURSA
Minikler bayram coşkusunu Başkan Özdemir ile paylaştı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde Nilüfer Belediyesi'ni ziyaret eden minikl...