Haydi Bursa spora!

Büyükşehir Belediyesi tarafından 'Herkes için spor' mottosuyla düzenlenen 'Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri', 2 Temmuz ile 31 Ağustos tarihleri arasında tüm Bursalıları, uzman eğitmenler eşliğinde, açık havada spor yapmaya davet ediyor.

SPOR, 26 Haziran 2018 Salı, 15:47
Haydi Bursa spora!

'Sağlıklı şehir Bursa' hedefiyle vatandaşları spora teşvik eden Büyükşehir Belediyesi, tüm Bursalılara eğitmenler eşliğinde spor yapma imkanı sunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliğiyle, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından 'Herkes için spor' mottosuyla organize edilen 'Sağlıklı Yaşam Etkinlikleri', 2 Temmuz Pazartesi ile 31 Ağustos Cuma tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bursa'nın 'Spor Şehri' kimliğini daha da öne çıkaran etkinliklere katılacak vatandaşlar, hafta içi her gün uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak yaşamlarına sağlıklı bir adım daha atacak. 


Gündelik hayatının rutinine, sporla, sağlıklı bir mola vermek isteyen Bursalılar, Nilüfer Fethiye Spor Kompleksi, Yıldırım Şahin Başol Spor Kompleksi ve Osmangazi Mihraplı Kent Parkı'nda sabah 08.00 ile 09.00 ve akşam 19.00 ile 20.00 saatleri arasında spor yapabilecek. Aynı zamanda, Eski Stadyum Meydanı ile Yıldırım Kaplıkaya Parkı'nda da sabah 07.30 ile 08.30; akşam da 19.00 ile 20.00 saatleri arasında spor yapılabilecek. 


Bursalılara, açık havada spor yapma şansı sunan ve ücretsiz olarak gerçekleşecek etkinlikler hakkında detaylı bilgiye; 02242438173 numaralı telefon, www.bursabbspor.com adlı web sitesi ile 'facebook.com/bursabbsk' ve 'twitter.com/bbbelediyespor' hesaplarıyla sosyal medya üzerinden de ulaşılabilir. 

BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...
SPOR
Xavi Hernandez, Barcelona'da kaldı
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Xavi Hernandez, kararını değiş...
BURSA
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü ...