Hamile kadın çatıdan düşmüştü! Nedeni belli oldu...

Isparta'da 6 aylık hamile kadının, 3 katlı evin çatı kısmından geçiş yaptığı esnada ayağının kayması sonucu beton zemine düşerek hayatını kaybettiği olayda yeni detaylar ortaya çıktı.

YAŞAM, 10 Ocak 2018 Çarşamba, 18:59
Hamile kadın çatıdan düşmüştü! Nedeni belli oldu...

Kadının düşme anları bir işletmenin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, talihsiz kadının anahtarı içeride unuttuğu için eve camdan girmeye çalıştığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay geçtiğimiz Pazartesi günü Yedişehitler Mahallesi'ndeki Deregüme Caddesi'nde bulunan Kiraz Apartmanı'nda sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kiraz Apartmanı'nın iki blok halindeki binalarından birine taşınan Şerife Çakar (25) isimli kadın, yeni taşındığı evde temizlik yaptıktan sonra aşağı indi.

Yeni evinden çıktıktan sonra anahtarı içeride unuttuğunu fark eden Çakar'ın, daha sonra bitişik binada oturan ailesinin evine giderek, çilingir çağırmak yerine buranın camından çatıyı kullanarak geçmek istediği öne sürüldü.
Talihsiz kadın, anne ve babasının üst katta bulunan evinden iki bina arasındaki çatı kısmını kullanarak geçmek istediği esnada ayağının kayması sonucu önce aşağıda bulunan motosikletin üzerine ardından da beton zemine çakılarak ağır yaralandı. Genç kadının bazı eşyaları da etrafa saçıldı.

Olayın ardından genç kadının yerde hareketsiz yattığını gören çevredekiler, durumu hemen 112 acil servis ekiplerine haber verdi. Genç kadının düştüğünü haber alan yakınları da ağır yaralı vaziyette bulunan kızlarının başında olayın şokuyla ne yapacaklarını şaşırarak fenalık geçirdi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Çakar'a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk etti. Yaşanan o anlar ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

SDÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilen Çakar ve karnındaki 6 aylık bebeği ise kurtarılamadı. Talihsiz kadının evli ve 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

BURSA
Alinur Aktaş'tan Mustafa Bozbey'e mal varlığını açıkla çağrısı
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş, katıldığı bir televizyon programında mal var...
BURSA
Bursa'da yaşayan 19 yaşındaki İsmail 3 gündür kayıp!
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki İsmail Tamer isimli gençten 3 gündür haber alınamıyor....
BURSA
Bursa'da domuz sürüsü şehir merkezine indi
Bursa'da aç kalan domuz sürüsü şehir merkezine kadar indi. Sokağında domuz sürüsü gören vatandaş ...
EKONOMİ
Serbest piyasada döviz fiyatları
Dolar 32,3750 liradan, euro ise 34,9800 liradan güne başladı.
SPOR
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı açıklandı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçlarının programı belli oldu.
DÜNYA
Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 ...