Gülşen Bursa'yı salladı!

Uludağ'da 2018 kış festivalinde sahneye çıkan Gülşen, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Oğlu Azuru yanından ayırmayan Gülşen, bu yaştaki çocukların hep anne ve babalarının yanında olması gerektiğini söyledi. Sahneye çıkmadan açıklama yapan sanatçı, Adriana Lima'nın kendisini dinlediği için çok mutlu olduğunu belirtirken, eski kıyafetlerini de satarak gelirin belirli bir kısmını kız çocuklarına bağışladığını söyledi.

MAGAZİN, 16 Ocak 2018 Salı, 10:09
Gülşen Bursa'yı salladı!

Uludağ'da Selfy Whitefest 2018'in 2. gününde sahne alan Gülşen hayranlarıyla buluşurken büyük bir ilgi ile karşılaştı. 2 saati aşkın programına "Dan Dan" şarkısı ile başlayan Gülşen "Yatcaz kalkçaz hop ordayım" şarkısıyla devam etti. Gülşen'e 2 si kadın 4 dansçı eşlik etti. Sahneye özel orkestrası ve beyaz mini bir kıyafeti ile çıkan ünlü sanatçı hareketli şarkıları ve dans şovları ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşattı. Eski ve yeni albümündeki şarkıları söyleyen Gülşen konser alanını adeta dans pistine çevirdi. Gülşen'nin sahnesinden sonra eşi Ozan Çolakoğlu da DJ kabinine geçerek dinleyicileri coşturdu. 
Konser öncesi gazetecilerin sorularını cevaplayan Gülşen Adriana Lima hakkında,"Evet almış. Ben de buraya gelirken duydum. Enteresan tabi ki. Galiba daha önce de Türkiye ile haşir neşir bir insandı bildiğim kadarıyla. Tabi yaptığım şarkıların yabancı biri tarafından dinleniyor olması da çok güzel. Daha önce de benim şarkılarımla arabada eğlenirken videolarını paylaşmıştı. Tabi ki bu hoşuma gidiyor. Adriana olduğu için değil. Yurt dışında her hangi bir yabancı birinin sound olarak yakın hissetmesi ve sevmesi, müziğin ne kadar evrensel olduğunu gösteriyor. Benim de yaptığım işi doğrular gibi geliyor bana. Takibe alma konusunu bende bilmiyorum. Soracağım gördüğüm zaman, niye daha önce almadın diye" dedi.
Muhabirlerin takipçilerinizin kıyafetlerinizi istediği oluyor mu sorusunu cevaplandıran Gülşen, "Bir internet sitesinde daha önce giymiş olduğum kıyafetlerimi satışa çıkardık. Oranın zengini oldum ben bayağı. Gerçekten inanılmaz derecede talep var. Kısa sürede 100 bin liralık satış yaptım. Bunun da belirli bir bölümünü ihtiyacı olan küçük kızlara yardım amaçlı kullanmak istiyorum. Bunu da neden söylüyorum. Çünkü bunu duyup ta etkilenecek ve aynı şekilde yapmak isteyecek insanlar olabilir. Bence herkes elinden gelen her şeyi çocuklar adına ve özellikle küçük kızlar adına yapabilirse ne mutlu bize. Bu sitedeki satışlar tamamen kişisel. Ama diğer kısmı benim kendi içimden gelerek yapmak istediğim bir şey.O yüzden belirtmek istedim zaten. Şimdi çıkıp diyecekler ki, 'İlla ki bu yardımı yapabilmek için bu kıyafetleri satması mı gerekiyor'. Yani her yaptığımı da anlatacak değilim. Sadece o konuyu başka yöne çevirdiğim için bu yüzden belirtmek istedim" şeklinde konuştu.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...