Gece kulübüne silahlı saldırı kamerada

Beşiktaş Ortaköy'de arkadaşlarıyla geldiği kulüpte çıkan tartışma sonucu bara ateş açan şahıs ile koruma görevlileri arasında çıkan çatışma kameralara yansıdı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Olay esnasında vurularak ağır yaralanan şahsa, yerde yattığı esnada mekan sahibinin bir akrabasının yeniden ateş ederek öldürdüğü iddia edildi.

GÜNDEM, 04 Nisan 2018 Çarşamba, 14:41
Gece kulübüne silahlı saldırı kamerada

Olay, geçtiğimi Çarşamba günü saat 04.30 sıralarında Beşiktaş Ortaköy Muallim Naci Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ünlü şarkıcı Hande Yener'in de olduğu kulübe arkadaşlarıyla beraber gelen Alkan Uçarer(35), içeride bir süre eğlendikten sonra mekan çalışanlarıyla aralarında kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Uçarer ve arkadaşları barın korumaları tarafından mekandan çıkartıldı. Bunun üzerine şahıs, arkadaşlarıyla beraber lüks bir otomobile binerek uzaklaştı. 

Vücuduna 11 mermi girişi tespit edildi 
Olayın ardından durumu kendine yediremeyen Uçarer, birkaç kilometre ilerledikten sonra araçtan indi. Belindeki tabancayı çıkartan şahıs, bara ateş açarak kurşun yağmuruna tuttu. Korumalarında silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada Uçarer, vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Maktülün vücuduna 11 mermi girişi ve çıkışı tespit edildi. 

Ağır yaralıyken ateş açıp öldürmüş 
Yaralı halde yerde kalan Uçarer'e o esnada iddiaya göre mekan sahibinin akrabası Yiğit U. yerden silahını alarak birkaç kez daha ateş açtı. İsabet alan Uçarer olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası şahıslar da kaçarak kayıplara karıştı. Uçarer'in arkadaşları da otomobil ile uzaklaştı. Dehşet anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

Çiçekçi aracın altına girip saklandı 
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Alkan Uçarer, mekandan çıkarak araca biniyor. Bindiği otomobilden inerek kulübe doğru yürüyor. Uçarer bir süre sonra belindeki tabancayı çıkartarak bara ateş açıyor. Korumaların silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıkıyor. Uçarer yaralanarak yere düşüyor. O esnada cipten inen bir şahıs aracın arkasında yerde yatan Uçarer'in silahını alarak ateş ediyor. Olayın yaşandığı esnada ise caddede çiçek satan bir kadın aracın altına giriyor. Araç hareket edene kadar aracın altına kalan çiçekçi sonra kaçıyor. 

7 şüpheliden 4'ü tutuklandı 
Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cadde üzerindeki güvenlik kamera görüntülerini toplayarak incelemeye aldı. İnceleme sonucunda olayla ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı. Mekanda yapılan aramada ise 7 tabanca ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden kasten adam yaralamak gibi suçlardan emniyette kaydı bulunan Osman K., Yiğit U., Mehmet A. ve Ahmet Kaan E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

BURSA
Bursa'da güven Timleri'nden 1 kilometre boyunca böyle kaçtı, 12 yıl hapis cezası ortaya çıktı
Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekiplerinin şüphelenerek durdurmak istedi...
GÜNDEM
Bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans davasının ilk duruşması bugün görülüyor
Hatay'da asrın felaketinde bine yakın insana mezar olan Rönesans Rezidans'a ilişkin dava, Hatay 3...
BURSA
Hafif ticari aracın çarptığı tır refüje daldı : 1 yaralı
Bursa'da hafif ticari araç seyir halindeki tıra çarptı. Kontrolden çıkan tır, refüje uçarken faci...
BURSA
Bursa'da "yol verme" tartışması kavgaya dönüştü
Bursa'da "yol verme" tartışmasından sürücüler kavga ederek birbirlerine saldırdı.
BURSA
Bursa'da define ararken mağarada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu! Baba oğul define k...
Bursa'nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi'nde kaçak kazı yaparken jeneratörden sızan gazdan zehir...
GÜNDEM
MİT'ten DHKP-C sorumlusuna operasyon
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...