Fikret Orman'dan flaş sözler!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündeme dair transferlerden planlamalara ve yeni sezona kadar çok önemli açıklamalarda bulundu.

SPOR, 25 Haziran 2019 Salı, 12:53
Fikret Orman'dan flaş sözler!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, gündemde yer alan konularla ilgili olarak beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Orman; transfer gündemi, kadro yapılanması ve yeni sezona ilişkin kritik bilgiler paylaştı.

"KAPTAN OLARAK BURAK'I İSTİYORUM"

Orman, takım kaptanı kimin olacağı konusunda da görüşlerini şöyle aktardı:

"Kaptan hakkında daha karar vermedik ama kaptanın Burak Yılmaz olmasını istiyorum. Tecrübesi, yaşı, yapabilir bunu. Yönetim Kurulu'nda görüşeceğiz. Tabii hocamızın da görüşünü alacağız."

GELECEK SEZON DA KALE KARIUS'UN

Mevcut durumda herhangi bir kaleci transferi düşünmediklerini de belirten Orman, "Karius'a Beşiktaş'tan 1.2 milyon euro kiralama ücreti ödüyoruz. Kendisi de 2 milyon euro civarında yıllık ücret alıyor. Gelecek sezon Beşiktaş'ın kalesinde Karius olacak. Şu anda başka kaleci düşünmüyoruz. Yabancı bir kaleci aldığımızda onun benchte durma durumu yok. Öyle bir düşüncemiz yok. Utku'ya şans tanımamız gerektiğini düşünüyoruz 2. kaleci olarak. Bunlar bugün için geçerli olan şeyler. Kamptan sonra Abdullah Hoca başka şeyler derse ondan sonra düşünülür. Fabri'yi ise düşünmüyoruz." dedi.

QUARESMA AÇIKLAMASI

Takımın en tartışmalı isimlerinden biri olan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma konusuna da değinen Orman, takımda durmak isterse Quaresma'nın kalabileceği, gitmek istemesi durumunda ise izin verilebileceğini belirtti.

Başkan Orman "Quaresma konusunda benim bildiğim, bilmediğim bir gerçek yok. Kamuoyunun önünde bir camia burası. Gazeteciler bizden daha hızlı öğreniyor bazı şeyleri bazen. Şeffaf bir kurum burası. Quaresma ilk geldiğinde 2,5 sene oynadı sanırım, 4 sene de oynadı. 6,5 senedir bizde. Bu ilişkiler duygusal ilişkiler değillerdir. Profesyonel ilişkiler. Ricardo'nun 1 yıl daha sözleşmesi var. Bu duygusal bir iş değil ama Ricardo duygusal bir arkadaşımız. Gazetelerdeki haberlere duygusal tepki veriyor. Bizim sakladığımız bir şey yok." dedi.

BURSA
Lokantada korkutan yangın
Bursa'nın İnegöl ilçesinde et lokantasında çıkan yangın mahallelileri korkuttu. Kömürlüğe de sıçr...
BURSA
Yaralı leyleğe jandarma şefkati
Bursa'nın Mudanya ilçesinde devriye atan jandarma ekipleri sol ayağından yaralı leyleği fark etti...
BURSASPOR
Diyarbakırspor-Bursaspor maçının günü değişti
Bursaspor Kulübü, 28 Nisan Pazar günü oynanması gereken Diyarbekirspor maçının güvenlik sebebiyle...
MAGAZİN
Nuri Alço'nun kalp pili operasyonu başarıyla tamamlandı
Eskişehir'deki tedavisinin ardından Ankara'ya sevk edilen Nuri Alço'ya kalp pili takıldı. Nuri Al...
DÜNYA
Tahran'da yüzlerce kişi İsrail saldırısını protesto etti
İran'da yüzlerce kişi İsrail'in İsfahan'a yönelik saldırısını Tahran sokaklarında protesto etti.
SİYASET
Dışişleri Bakanlığı: "(İsrail-İran) Tüm tarafları daha büyük bir çatışmaya yol açabilecek adımlar...
Dışişleri Bakanlığı, İsrail-İran olaylarına ilişkin, "Tüm tarafları, daha büyük bir çatışmaya yol...