Ergen-Salkım kavgasında son durum

Gülben Ergen ve Yeşim Salkım kavgasında son dakika gelişmesi yaşandı. Yeşim Salkım Gülben Ergen kavgası magazin dünyasına bomba gibi düştü. Yeşim Salkım'ın Gülben Ergen'i eski kocası Hakan Uzan'la evliyken birlikte olma suçlamasıyla başlayan ve günlerdir süren tartışmaya Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar da girdi.

MAGAZİN, 29 Eylül 2017 Cuma, 10:30
Ergen-Salkım kavgasında son durum

Yeşim Salkım Gülben Ergen arasında geçtiğimiz haftalarda başlayan polemik devam ediyor. Magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarda Yeşim Salkım, Gülben Ergen'e hakaret etmiş ve Hakan Uzan ile evliyken aldatıldığını söylemişti. Yaşanan tartışmalar mahkemeye taşındı. Magazin gündemini sarsan olayla ilgili ise bugün Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar bir yazı kaleme aldı. Geçtiğimiz yıllara ait bir anısını paylaşan Sabahattin Önkibar böylece Gülben Ergen - Yeşim Salkım tartışmasına giriş yaptı. Uzanlar'ın elindeyken Star Grubu'nun temsilcisi olduğunu hatırlatan Önkibar yıllar sonra açıkladığı olayda, Swis Otel müşterilerinin Çeçenler tarafından rehin alındığı eylemde otel odasında grubun bir yöneticisinin de mahsur kaldığını söyledi. Önkibar "O otelde ünlü bir sanatçı hanımla odasında sohbet (!) ederken baskına yakalanmışlardı. Ankara Temsilcisi olmam hasebiyle arandım ve müdahale etmem istendi. Siyasi tanışıklıklarımızla müdahale ettik ve o iki ismi polis müdürleri gözetiminde afişe olmadan otelden çıkarttık. İsimler kim siz tahmin edin artık!" dedi. İşte Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü:

"SWIS OTELDE REHİN KALAN SANATÇI İLE MEDYA PATRONU!

Medyadaki Gülben Ergen, Yeşim Salkım, Seren Serengil atışmalarını izlerken anılara daldım. Yıllar önceydi. Star Gurubu Uzanlara aitti ve ben o gurubun Ankara Temsilcisiydim. Swis Otel Çeçen olayını protesto adına Muhammed Tokcan ve arkadaşları tarafından işgal edilmiş ve oteldekiler rehin alınmıştı. Rehinlerden biri bizim gurubun çok önemli bir ismiydi. O otelde ünlü bir sanatçı hanımla odasında sohbet (!) ederken baskına yakalanmışlardı. Ankara Temsilcisi olmam hasebiyle arandım ve müdahale etmem istendi. Siyasi tanışıklıklarımızla müdahale ettik ve o iki ismi polis müdürleri gözetiminde afişe olmadan otelden çıkarttık. İsimler kim siz tahmin edin artık!"

"SEREN SERENGİL'İN İLİŞKİSİ GÜLBEN YÜZÜNDEN BİTTİ"

Gülben Ergen ile kanlı bıçaklı olan Yeşim Salkım, Seren Serengil'in açıklamalarından sonra Söylemezsem Olmaz'ın canlı yayına bağlanıp zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Salkım, "Onun kasetlerini ilk gören kişi benim. Ben otel odalarında basılmadım, kimsenin metresi olmadım onun gibi" dedi. Yeşim Salkım, Gülben Ergen ile Seren Serengil arasındaki husumeti de anlattı. Salkım, "Seren Serengil, o zamanlar Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'la aşk yaşıyordu. İkisi evlenecekken Gülben Ergen yüzünden ayıldılar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Akşam

BURSASPOR
Bursaspor Divan Kurulu: "Fedakarlık istemek mecburiyetindeyiz"
Bursaspor Divan Kurulu, yeşil-beyazlı kulübün eski günlerine dönebilmesi için birçok kişi ve kuru...
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat hakkında ara karar: Tutukluluk devam
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kaps...
BURSA
Yıldırım'da 'Dönüşüme cam, doğaya can' projesi hayata geçti
Yıldırım Belediyesi, 'Dönüşüme Cam Doğaya Can Projesi' çerçevesinde, 7 ayda 90 ton atık cam topla...
BURSA
Bursa'da sahte zeytinyağı kaçakçılarına operasyon
Bursa İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptığı operasyonda sah...
SPOR
Xavi Hernandez, Barcelona'da kaldı
Sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını açıklayan Teknik Direktör Xavi Hernandez, kararını değiş...
BURSA
Çocuk Korosu izleyicilerden tam not aldı
Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği Bölümü ...