Erdoğan'dan ABD'ye ve Avrupa'ya sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde terör örgütlerine destek veren ABD ve Avrupa'ya sert tepki göstererek, "Sırf bize zarar veriyor diyor yılanları koyunlarında besleyenlerin damarlarında o yılanların zehriyle uyanacakları günler çok yakındır"dedi.

SİYASET, 25 Haziran 2017 Pazar, 17:25
Erdoğan'dan ABD'ye ve Avrupa'ya sert tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Törene Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, İBB Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve çok sayıda davetli katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililerin bayramını kutlayarak, "Bu bayramın Bölgemizdeki tüm dünyadaki müslümanların tamamının huzurunu, kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum. Rabbimden bizlere hep birlikte nice Ramazanlar, nice bayramlar görmemizi temenni ediyorum.

Asıl ve öncelikli anmamız gereken şehitlerimiz ve gazilerimizdir. Bu mübarek günde şehit verdiği yakınlarının burukluğuyla geçiren kardeşlerimize sesleniyorum. Sizler eşinizi ,evladınızı, kardeşinizi ,babanızı toprağa vermiş olabilirsiniz. Ama 80 milyon Türkiye sizlerle birliktedir. Önümüze çıkan her sıkıntının imtihan olduğunu biliyoruz. Dünya ve ölüm bunlar bizim için birer imtihan vesilesidir Hep beraberiz. Bu can bu tende oldukça beraberiz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sık sık "İşte ordu işte komutan" sloganlarıyla kesildi. Erdoğan, zafer kazanmak istediklerini söyleyerek, "Rabbim milletimizin, tüm mazlumların ettiği dualar yüzü suyu hürmetine yürüdüğümüz yolda bizi mahcup etmesin. Türkiye bir yandan terör örgütleri hain saldırıyla, bir yandan diplomatik ayak oyunlarıyla, ekonomik suikastlarla aynı anda mücadele ediyoruz.

EKONOMİ
19.03.2024 Serbest piyasada döviz fiyatları
Dolar 32,3370 liradan, euro ise 35,1300 liradan güne başladı.
BURSA
Başkan Aktaş: "50 bin araçlık otopark yatırımı yapıyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşan şehir için çalışmalarını yeni dönemde de s...
SPOR
Mario Branco: "Oyuncularımızın hayatı tehlikedeydi"
Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor mücadelesi sonrası oyuncularının hayati te...
SAĞLIK
Bakan Işıkhan açıkladı: 47 ilaç geri ödeme listesine alındı
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 47 ilacı...
BURSA
Bursa'da tütün çuvalına ağırlık yapsın diye peçete koydu, iki kardeşten dayak yedi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 ay önce ağırlık yapması için çuvalın içine peçete koyup tütün satışı...
BURSA
Bursa'da sokak köpeğinin sırtını süpürge ile temizleyen görevli yüzleri gülümsetti
Bursa'da bir temizlik görevlisi, yanına gelen sokak köpeğinin sırtını elindeki süpürge ile temizl...