Erdoğan açıkladı! "Harekat her an başlayabilir..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'e operasyon hazırlığına ilişkin, "Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Değil 30 bin, tek bir terörist kalmayana kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi.

GÜNDEM, 15 Ocak 2018 Pazartesi, 14:25
Erdoğan açıkladı! "Harekat her an başlayabilir..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki fabrika açılışına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılacak tesisle dünya soda ihtiyacının 10'da birinin Türkiye tarafından karşılanabileceğini belirtti. Erdoğan açılan fabrikayla 2 bin 200 kişiye istihdam imkanının doğacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı, "Darbe girişiminin hedeflerinden biri de Türkiye ekonomisiydi. Türk milleti ekonomik saldırı karşısında da dimdik duruş sergiledi. Geçtiğimiz yıl büyüme oranıyla şaha kalktığımızı belirttik. Turizmde 30 milyona yaklaşan turist ve 25 milyar dolara yaklaşan gelirle kayıplarımızı telafi ediyoruz. 23,5 milyar dolar IMF borcu ile ülkeyi teslim aldık. 2013'te borcumuzu sıfırladık, IMF bizden borç ister hale geldi" ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasında "Ne yaparlarsa yapsınlar bizi engelleyemeyecekler. Biz Türkiye'yiz sıradan bir çadır devleti değiliz. Şimdi bazıları Suriye'de sınırda tehdit sallıyor. Topunuz gelin ne olursanız olun tepenize bineceğiz bunun başka çaresi yok" dedi. 

"HEREKAT HER AN BAŞLAYABİLİR"

Erdoğan, Afrin'e operasyon hazırlığına ilişkin, "Harekat her an başlayabilir. Ardından da sıra diğer bölgelere gelecektir. Değil 30 bin tek bir terörist kalmayana kadar bu operasyonlar devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılacak tesisle dünya soda ihtiyacının 10'da birinin Türkiye tarafından karşılanabileceğini belirtti.

Erdoğan açılan fabrikayla 2 bin 200 kişiye istihdam imkanının doğacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı, "Darbe girişiminin hedeflerinden biri de Türkiye ekonomisiydi. Türk milleti ekonomik saldırı karşısında da dimdik duruş sergiledi. Geçtiğimiz yıl büyüme oranıyla şaha kalktığımızı belirttik

Turizmde 30 milyona yaklaşan turist ve 25 milyar dolara yaklaşan gelirle kayıplarımızı telafi ediyoruz.

23,5 milyar dolar IMF borcu ile ülkeyi teslim aldık. 2013'te borcumuzu sıfırladık, IMF bizden borç ister hale geldi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusa sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Genç nesil en önemli zenginliktir" şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı, "Madencilikle ilgili teknolojilere büyük önem veriyoruz. Bor gibi trona gibi dünya ölçeğinde söz sahibi olduğumuz madenleri ne kadar işlersek o kadar etkinliğimiz artacaktır" ifadelerine yer verdi.

BURSA
Bursaspor, deplasmanda 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşananlardan dolayı Bursaspor'a dep...
BURSA
Bursa'daki yanan sandalye fabrikası havadan görüntülendi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde alevlere teslim olan sandalye fabrika dron ile görüntülendi. Olay yeri...
GÜNDEM
İzmir Seferihisar açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
GÜNDEM
Dilan ve Engin Polat çiftine bir suçtan tahliye kararı
Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkınd...
BURSA
Bursa'da motosikleti yatarak kullandı, canını hiçe saydı
Bursa'da bir genç trafiğe çıktığı motosikletini yatarak kullandı. Canını hiçe sayan sürücünün o a...
BURSA
Bursa'da sandalye fabrikasında yangın!
Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikası alevlere teslim oldu. Alevleri sö...