Dükkan sahibinden müşteriye tokat

Pendik'te satın aldığı otomobil parçasını iade etmek isteyen müşteri ile dükkan sahibi arasında çıkan kavga güvenlik kamerasına yansıdı. Dükkan sahibinin müşteriye tokat attığı anların yer aldığı görüntüler, ikili arasında görülen dava dosyasına eklendi.

YAŞAM, 03 Aralık 2017 Pazar, 12:34
Dükkan sahibinden müşteriye tokat

Pendik oto sanayi sitesinde bir müşterinin satın aldığı otomobil parçasını iade etmek istemesi üzerine çıkan tartışmada dükkan sahibi ile birbirlerini darp etmelerine ilişkin davanın görülmesine devam edildi. Anadolu 63'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraflar birbirinden şikayetçi olduklarını kaydederken, olay günü yaşananlara ilişkin görüntülerin yer aldığı güvenlik kamerası kayıtları dava dosyasına sunuldu.
Dava karar için ertelenirken, dosyaya giren görüntülerde müşteri Erkan Baştan'ın olaydan birkaç saat önce dükkana gelerek, satın aldığı otomobil parçasını değiştirmek istediğini söylediği ve dükkan sahibinin kabul etmediği yer alıyor.

Birkaç saat sonra tekrar iş yerine gelen müşterinin ürünü iade etmek için ısrar etmesi üzerine dükkan sahibi ile aralarında sözlü tartışmanın yaşandığı görülüyor. Tartışmanın büyümesi üzerine dükkan sahibinin, müşteriye tokat attığı kameralara yansıyor.

İddianameden

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müşteki şüpheli Erkan Baştan'ın müşteki şüpheli Fuat Süzen'in iş yerinden bir ürün satın aldığı ve daha sonra ürünü iade etmek istediği ifade ediliyor.

Erkan Baştan'ın satın aldığı ürünün iadesi konusunda müşteki şüphelilerin tartıştığı, şüpheli Erkan'ın 'nasıl esnafsın, terbiyesizlik yapma bunu alacaksın' diyerek hakaret ettiği ve iş yerinin camlarını kırmakla tehdit ettiği kaydedilmişti.

Müşteki şüpheli Fuat'ın da maruz kaldığı hakaret ve tehdit eylemlerinin oluşturduğu haksız tahrikin etkisiyle müşteki şüpheli Erkan'a 'sen terbiyesizlik yapma' diyerek hakaret ettiği ve tokat atarak darp ettiği vurgulanarak, müşteki şüpheliler Erkan Baştan ve Fuat Süzen'in, "kasten yaralama, "hakaret" ve "tehdit" suçlarından cezalandırılmaları talep edilmişti. 

BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...
GÜNDEM
Cübbeli Ahmet'ten olay sözler: 'Bu iki partiye oy vermek caiz değil'
Türkiye 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, son günlerde İsmailağa Cemaat...
BURSA
Başkan Aktaş: "Biz gençlerimize güveniyoruz"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gençlerin ...
BURSA
DOSAB ve DOSABSİAD geleneksel iftar programında bir araya geldi
DOSAB ve DOSABSİAD tarafından bu yıl da gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği programında bölg...
BURSA
Bursa'da arkadaşıyla konuşurken daldı, dükkana girdi
Bursa'da motosikletin üstünde arkadaşıyla konuşan vatandaş, elini gaz pedalında unutunca dükkana ...
EĞİTİM
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünya sıralamalarında ilk 400'de y...