Dilpak: İhanet planları deşifre oldu

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, "Batının ihanet planları deşifre oldu. FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, paralel din senaryoları çöktü" dedi.

SİYASET, 19 Mayıs 2017 Cuma, 15:24
Dilpak: İhanet planları deşifre oldu

Dilipak, Milli Türk Talebe Birliği'nin davetlisi olarak Gemlik'e geldi. Büyükşehir Belediyesi Yalı Konağı Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluşan Abdurrahman Dilipak, "Türkiye'nin 21. yüzyıldaki medeniyet fikri" konusunda konuştu. Abdurrahman Dilipak, "Batının ekonomisi, bilimi, sanatı, kültürü, din algısı, toplum tasavvuru topyekûn berhava oldu. Düşünsenize, 5 kişilik ailede en az bir kişi intihar etmiş. 5 kişilik ailede en az bir kişi ya alkolik, ya uyuşturucu müptelası. O ailelerde en az bir kişi homoseksüel, lezbiyen, biseksüel ve ensest ilişki içinde. Batıdaki 5 kişilik ailede en az bir kişi psikolojik destek almadan kendini yönetemiyor. Ama bu ülkelerde baş örtüsü yasak! Bu ülkeler İslam fobisinin esiri olmuşlar. Geriatrik, obezite problemleri de cabası" diye konuştu.
Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, MTTB Başkanı Samet Enes Öztürk'ün de dinlediği konferansta, Avrupa Birliği'nin ve batı dünyasının geldiği noktayı anlatan Abdurrahman Dilipak, "Dünyanın yıllık gelirinin yarıdan fazlası bunlardan 62 patronun kasasına giriyor. Patronlar devletlerden daha zenginler. Bu 62'inin ilk yedisi diğerlerinden daha zengin. İlk yedinin ilk üçü, öteki dörtten daha zengin. Tepedeki en zengin, diğer ikisinden de zengin. Doları bunlar basıyor. Karşılığı olmayan büyülü bir kağıt parçası ile dünyayı parmaklarında oynatıyorlar. Sanki, milletlerin inanç, tarih, kültür ve gelenekleri ile dalga geçiyorlar. BM, NATO, AB gibi kuruluşlar da bunların emellerine hizmet ediyorlar. Bugün batının ihanet planları deşifre olmuştur. Sevr sonrası Lozan ile başlayan bir asırlık planları sona erdi. Yarım asırlık ihanet şebekesi FETÖ terör örgütü, hiç beklemediği bir durumla karşılaştı. Çeyrek asırlık, paralel din senaryoları çöktü. Halen de bunun şokunu atlatamadılar. Hemen yerine koyacakları bir senaryo da ellerinde yok. Planları ile örgüt ve kadroları ile deşifre oldular. Batı için gelinen bu nokta bir felakettir" şeklinde konuştu.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...