Dev şirket Bursa'ya yatırımlarını sürdürüyor!

Müşteri memnuniyeti odaklı yenilikçi yaklaşımları ile enerji sektöründe yatırımlarını sürdüren Limak Uludağ Elektrik, Bursa'da Demirtaş, Yavuz Selim ve Dikkaldırım "N Kolay Yetkili İşlem Merkezleri"ni açtı.

EKONOMİ, 03 Kasım 2017 Cuma, 11:25
Dev şirket Bursa'ya yatırımlarını sürdürüyor!

Limak Uludağ Elektrik N Kolay Yetkili İşlem Merkezi Demirtaş açılışına AK Parti il yönetiminden Bülent Kandemir, İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akan, Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Sibel Özer, Yavuz Selim açılışına Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, muhtarlar, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Osmangazi Bölge Yönetmeni Sıtkı Ceyhun Ayabakan, Yıldırım Bölge Yönetmeni Engin Yıldırım, N Kolay Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Şahin, Genel Müdür Haluk Yum ve misafirler katıldı. İşlem merkezleri ile daha yaygın hale gelmeyi hedeflediklerini belirten Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, ulaşılabilirlik anlamında önemli adımlar attıklarını ifade etti. Görevli tedarik şirketi olarak Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yatırımlarını sürdürdüklerini ve müşteri memnuniyetini önemsediklerini vurgulayan Aytac, "Hedefimiz, müşterilerimizin, hizmetlerimize daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşmasını sağlamak. Bu sebeple hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmeye çalışıyoruz ve yatırımlarımızı bu yönde hayata geçiriyoruz. Dört ilde 100'ün üzerinde işlem merkezimiz bulunmaktadır. Bunun yaklaşık yarısı Bursa'dadır. İşlem merkezlerinde, müşterilerimiz herhangi ek bir ücret ödemeden YİM'lerde tahsilat başta olmak üzere fatura ödeme, abonelik, indirimli elektrik, avantajlı tarifelerden yararlanma gibi birçok işlemi gerçekleştirebilirler "dedi.
YİM'ler aracılığıyla abonelerin EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 2400 kWh ve üzerinde (aylık 81 TL üzeri elektrik faturası ödeyen) serbest tüketiciler için indirimli elektrik ve avantajlı tarifelerinden (konut, işyeri ve sanayi) Limak Uludağ Elektrik "Yuvam Güvende" kampanyasından yararlanabileceklerini dile getirilen Aytac, ayrıca müşterilerin YİM'den yaptıkları bütün işlemleri Limak Uludağ Elektrik resmi web sitesi www.limakuludag.com sayfası üzerindeki online işlem merkezi üzerinden de yapabileceklerini sözlerine ekledi.

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...