Dehşet anlarını anlattı!

Adana'da SMS nedeniyle tartıştığı eski kocasının kafasına kızgın yağ döküp, başına satırla vurduktan sonra 15 yerinden bıçaklayan kadının "Kendimden geçtim, elime ne geldiyse onunla vurdum" dediği öğrenildi.

YAŞAM, 30 Kasım 2017 Perşembe, 13:55
Dehşet anlarını anlattı!

Edinilen bilgiye göre olay, dün Yüreğir ilçesine bağlı PTT Evleri Mahallesi Yıldız Apartmanı 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre, Emine S. (40) iki çocuğunun babası olan Ayhan A.'dan (42) 8 yıl önce önce boşandı. Ancak çift daha sonra yine birlikte yaşamaya başladı. Dün sabah saatlerinde çift kalktıktan sonra Emine S.'ye SMS geldi. Bunun üzerine Ayhan A. SMS'e bakmak istedi. Ancak Emine S. bakmasına izin vermeyince aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyürken Ayhan A., Emine S.'yi darp etmeye başladı. Emine S. mutfağa kaçınca Ayhan A. da arkasından geldi. Emine S. kendini korumak için ocakta bulunan kızgın yağı alıp Ayhan A.'nın kafasından aşağı döktü. Ayhan A. canı yanınca bıçakla Emine S.'ye saldırdı. Emine S. de oturma odasına kaçıp burada satırı eline alarak kendine saldıran Ayhan A.'nın kafasına iki kez vurdu. Kadın, daha sonra da Ayhan A.'nın elinden aldığı bıçak ile onu sırt ve boyun kısmından 15 yerinden bıçakladı.
Bu arada, tuvalete kaçıp kendini kilitleyerek kurtulan Ayhan A., polisi ve sağlık ekiplerini ararken genç kadın ise evden kaçtı. Ayhan A. kanlar içinde Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Ayhan A. hayatta kalma mücadelesi veriyor.
Genç kadın ise yakalandıktan sonra Cumhuriyet Polis Merkezine götürülerek ifadesi alındı. Kadının ifadesinde, eşinin telefonunu SMS nedeniyle karıştırmak istediğini bu nedenle çıkan tartışmada kendisini darp ettiğini ve bıçak çektiğini belirterek, "Ben de satırla ona vurdum sonra elinden bıçağı alıp onu bıçaklamaya başladım. Çok sinirlenmiştim, elime ne geçtiyse onunla eski kocama vurdum" dediği öğrenildi. 
Zanlı kadın ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

BURSA
Karacabey Boğazı'nda deniz suyu kalitesi artacak
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin BUSKİ marifetiyle Karacabey Boğazı'ndaki su kalitesinin artırılma...
DÜNYA
Mescid-i Aksa'da cuma namazında 125 bin Müslüman saf tuttu
İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne saldırılarını sürdürürken, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki Filistinli...
SPOR
Süper Lig'de 31. haftanın hakemleri açıklandı
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak müsabakalarda görev alacak hakemler açıklandı.
BURSA
Mudanya sporda da öncü olacak
Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, ilçeye kazandıracakları tes...
BURSA
Bursa'daki villada dehşet! Bir kişi öldü, yaralı bahçıvan alevler içinde kaldı
Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir ...
BURSA
AK Parti ve CHP adayları iftarında bir araya geldi
Cumhur İttifakı Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer ve CHP Mudanya Belediye Başkan Adayı ...