Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Van tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor.

SİYASET, 01 Haziran 2022 Çarşamba, 13:53
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Van tepkisi

Ülkemize yeni eserler ve hizmetler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Asıl olan gönüllerin fethedilmesidir. 29 Mayıs 1453'ü maziden adiye kurduğumuz köprünün en önemli ayaklarından biri olarak görüyoruz. Fethin bağrında açılan yarayı hamd olsun kapattık. Boynu bükük, gözü yaşlı mahzun Ayasofya, salavatıyla İstanbul'un kalbinde yükselen bir sancak olarak yer almıştır.

"BUNLAR GAYRİMEDENİ'

Aradan geçen onca asra rağmen İstanbul abide eserleri ile şairlerin ilham kaynağı olmayı sürdürüyor. İşte Çamlıca tepesi, eskiden neydi kirlilik abidesiydi, bir rezaletti. Burada bir çevre katliamı var diyen olmadı. Ama biz geldik tüm demir yığınlarını kaldırdık ve muhteşem bir eser olan Çamlıca Kulesi'ni diktik. Şimdi her kökten insanın dünyanın dört bir yanından gelip İstanbul'da okumayı, yaşamayı tercih etmesi önemlidir. Ama ana muhalefet ne diyor bunları biz göndereceğiz diyor. Bunlar medeni değil, bunlar gayrimedeni. İstanbul'a borcumuzu ödeyemeyiz.

"BİZE YAKIŞANI YAPTIK"

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi insanımıza hizmet verecektir. Şu anda ekran başında dinleyen milletime sesleniyorum, biz Atatürk Havalimanı'na 1006 odalı şehir hastanesi yaptık, hem de 3 ayda yaptık. Bize yakışan budur, biz ana muhalefetin af edersiniz hal binasını pastane diye aldatma derdi içerisinde değiliz. Onlara o yakışır bize de 3 ayda bu hastaneyi yapmak yakışır. Bu hastanenin içinde tüm teçhizatlarıyla yaptık. Sancaktepe'de yine aynı oda sayısına sahip şehir hastanesini yaptık. Tabi bunlarla yetinmeyeceğiz. Her ikisinde de havaalanı var, hani yurtdışında ölüme terk edilen vatandaşlarımız var ya. İşte bu entübe artık kurtulmaz dedikleri kişileri biz ülkemize getirdik ve tedavileri burada devam ediyor. Allah'ın verdiği ömrü kimse bir an öne alamaz. Dün yeni bir haber daha geldi, yine Almanya'da. Bir hastamız var ve bakanımız onu takip ediyordur.  

Önümüzdeki fethin yıldönümü törenini Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin tamamlanan kısımlarında yaparak bunlara cevabı vereceğiz. Böylesine önemli bir projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kurumlarımızı tebrik ediyorum.

Kılıçdaroğlu, Van'da terör örgütünün ağzıyla konuşarak aklınca Kandil'e selam çakıyor. 

BURSASPOR
Bursasporlu futbolcular pes etmiyor
Bursaspor'da Zonguldak Kömürspor maçı hazırlıkları bugün yapılan antrenmanla devam etti. Yeşil-be...
GÜNDEM
Ölü yunuslar kıyıya vuruyor, sebebi şok etti
Kocaeli'nin farklı bölgelerinde ölü olarak kıyaya vuran yunuslarla ilgili Kocaeli Veterinerler He...
EĞİTİM
1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi
Milli Eğitim Bakanlığı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla okulların 1 Nisan Pa...
BURSA
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarih verdi! Emekli maaşları yeniden masaya yatırılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart'taki yerel seçim süreciyle ilgili Bursa'da düzenlenen mitingde önem...
GÜNDEM
Sosyal medya fenomeni Talu çifti kuaförlerini de dolandırdı
Yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdığı iddia edilen sosyal medyada fenomeni Kıvanç ve eşi...
BURSA
Başkan Aktaş, "Ana Kucakları sayısını 100'e çıkartacağız"
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine yakın ç...